Arama sonuçları: *

1. C

Bu fiyata bu kasa alınır mı?

Alınmaz kendin toplayarak çok daha iyi bir şey toplayabilirsin
  2. C

PC ye hiç elektrik gelmiyor

Yakınında bir bilgisayarcı varsa götürüp bir sorun tespiti yaptır. Aynı sorun vardı hiç fanlar vs dönmüyordu anakart arızalı çıktı amazondan almıştım. Değişim yaptırdım sıkıntısız kullanıyorum. Yani kabloloma vs doğru yaptıysan sorun ya psudandır yada anakart arızalıdır.
  3. C

Bu ram alınır mı lutfen cevaplarmısınız cok onemlı

Sipariş ettim geçen hafta anakart bozuk geldiği için kullanamaıdm kutusunda sadece xmp yazıyor
  4. C

Anakart aynası olmayan anakart iade edilebilir mi ?

Kabul ettiler mi acaba?
  5. C

Çözüldü✓ Warzone'da %50 %70 gpu kullanım sorunu

İndirirken sadece düz warzone olanı seç warzone 2022 yazanı indirme
  6. C

85 civarı indi. Arkadaşlar sorun yaşayan varsa 100-130 fps arasında alıyordum steam versiyonunda şimdi 160-200 arası alıyorum sorun yaşayanlar denesinler
  7. C

Büyük ihtimal düzeltirler ama ne zamana gelir bilemem. İnmesini bekliyorum ben de battlenettten indiriyorum şuan :D
  8. C

Son güncellemelerden sonra bende de aynı sorun vardı bugün şansa böyle bir video gördüm araştırınca redditte vs steam versiyonu sorunluymuş. Oyunu xbox veya battlenet üzerinden indirmeyi deneyin şimdi bende battlenetten indiriyorum denicem
  9. C

Oyunu steamden mi indirdiniz?
  10. C

Çift Kanal RAM Yapınca PC Acılmıyor

Aynı sorunu gigabyte anakartım ve 5500 ile yaşıyordum. Anakartın programı vardı ordan ram mhz falan ayarlayabiliyordun oradan seçip pcyi reset attığımda olmuştu o tarz bir şey varsa deneyebilirsin
  11. C

Sistemim gerektiğinden düşük fps veriyor.

intel işlemcilerin sıkıntısı bu lol valorant vs gibi oyunlarda düşük fps veriyor ryzenlere göre
  12. C

3070 ti i712700 kf darbogazı

Darboğaz yok ki
  13. C

Çözüldü✓ 5800x için bios versiyonu

değil internetten videolara bakabilirsin usbye biosu indirip atıyorsun anakart üzerinden seçiyorsun otomatik yapıyor
  14. C

Çözüldü✓ 5800x için bios versiyonu

Anakartının sayfasından bakman lazım güncelle gitsin kafan rahat olur
  15. C

Çözüldü✓ PC ilk açılışta yüksek fan sesi

Bilgim yok garantisi falan varsa garantiye gönderebilirsin
  16. C

Çözüldü✓ PC ilk açılışta yüksek fan sesi

PSU fanından geliyor olabilir mi acaba
  17. C

Fps Düşüşü Yaşıyorum

ram mhzlerini kontrol ettin mi
  18. C

Lol'de fps 120 lere düşüyo.

Sanmıyorum oyun içi sıcaklık ve frekans gösteren herhangi bir programdan oyun içi işlemci sıcaklığı ve frekansını kontrol et. Görev yöneticisinden ram mhzlerini kontrol et. Bunlar normal gözüküyorsa alman gereken performansı alıyorsundur zaten.
  19. C

Lol'de fps 120 lere düşüyo.

Macun düzgün sürülü değilse işlemci ısınır fazla ısındığı için frekans kısar frekans kısınca da performans düşer
Top Bottom