Arama sonuçları: *

1. dexmete

Çözüldü✓ İşlemci frekans en yüksekte

Eşimin monster notebook unda aynı sorunu yaşıyorum ben de. Laptop boştayken ya da taracıdayken bile turbo frekansa geçiyor 2-3 dk sonra laptop ötüyor ve kendini kapatıyor. Geçici çözümü güç planından gücü düşürmekte buldum. Ama zaman zaman hala oluyor. Çok sinir bozucu bir durum
  2. dexmete

Win 10 lisansını nereden alabilirim?

sağlamlisanstan aldım sıkıntı yaşamadım
  3. dexmete

Monitör Montaj Hakkında Destek

Eğer spiderman değilseniz çok anlamsız bir aparat gibi geldi
  4. dexmete

Çözüldü✓ msi afterburner ı oyunlarda gösteremiyorum

Fifa da ben de gösteremiyorum. Ea ile alakalı muhtemelen
  5. dexmete

Bilgisayar kurulumu yardım?

rüfus programını ındırın usb içerisine aktarın windows dosyalarını . Sonrasında bıos u usb ile çalıştırın ve windows kurulumu gerçekleşsin.
  6. dexmete

BİLGİSİYAR NE KADAR SÜREDE TEMİZLENMESİ GEREKİR?

Anladım hocam öyle yaparım
  7. dexmete

Klavye vs temızlemek ıcın cok baslıklı fırcalardan var onu kullanayım sıkıntı çıakrmaz heralde hocam. 1.5 senedir toz bakımını yapıyorum ama fırça detaylı temizliğini yapmadım henüz.1 yıldır termal macun bakımını da yapmadım . Macun çekmecede hava soğutucu sökmeye üşendiğim için sürmedim henüz
  8. dexmete

Bir de temizlik neyle yapılmalı onu da bilen arkadaşlar varsa aydınlatsın. Süpürge ile fan aralarındaki tozları almak zarar verir mi ?
  9. dexmete

RX 6800 ve R5 5600X Darboğaz Yapmaz Diyenlere İnanmayın!

RX 6800 1080 p de darboğaz yapar zaten
  10. dexmete

İlk termal macun denemem nasıl

Hocam sıva mı yaptın? Ortadan X yapacaksın soğutmayı takacaksın. Zaten o yayılacak baskıyla
  11. dexmete

En İyi Antivirüs Hangisidir

%10 indirim kodu geldi mi hocam sana da ?
  12. dexmete

En İyi Antivirüs Hangisidir

Kaspersky hangi sürüm alınmalı sizce ?
  13. dexmete

EA Sports 24 kasmalar oluyor

Ben Msı After Burner açarak fps değerlerini göremıyorum ama ara sahnelerde pozısyon tekrarı öncesi droplar oluyor
  14. dexmete

Amd stok fan yerine takamadim

Arkadan anakartı desteklediniz mi ? Bastırınca anakarta bazen braket arkaya düşüyor. Kontrol edin isterseniz
  15. dexmete

Çözüldü✓ "cpy-efpes2021.iso" dosyası ne olabilir, dosyayı kaldırmam zarar verir mi?

Pes 21 kurulum dosyası. Sanal arşiv dosyası gibi düşün. Silersen oyun kurulum dosyasını silmiş olursun. Bi zararı olmaz
  16. dexmete

Çözüldü✓ Mavi Ekran Driver Hatası

Bios ekranından ramlerin frekanslarını ayarlayın. Az önce ben de frekans ayarlamadan bios güncelledim sistem başlatmadı. Bios güncellenince ayarlar sıfırlanıyor
  17. dexmete

Rtx 3090 Aldim İşlemci̇ Öneri̇si̇ İsti̇yorum

5800 X 3 D öneririm
  18. dexmete

Rx6700 Wattman yedim AMD reziliği

Hocam Amd sürücüsü olarak 23.9.2 ve 23.9.3 sürümü sıkıntılı. 23.9.1 sürümünü yükle muhtemelen sorun ortadan kalkacaktır.
  19. dexmete

Oyuna veya uygulamalara girince ara sıra bilgisayar donuyor.

Bu süre zarfında ekran kartı driver güncellemesi yaptın mı ? Ya da hangi sürüm yüklü şuanda AMD driver olarak
  20. dexmete

Boltkargo güvenilir mi ?

İtopya ile anlaşmalı. Alışveriş yaptığımda hepsi güvenle geldi. Hatta kargo gelirken teslim edileceği saat aralığı bile yazıyor. Güzel bir şey bence
Top Bottom