Arama sonuçları: *

1. D

Ölüyü diriltme operasyonu (PC)

Eywallah adımın hakkını vermek için elimden geleni yapıyorum...🤗
  2. D

Cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla döşenir... Sen bununla kalmazsın bunu topla yetmediğini zannedecek sürekli üzerine masraf ve zaman harcıyacaksın... Gezdiğim dikenli aşk yollarında elimden bir kırık saz geldi geçti türküsünü dinle sürekli...😉
  3. D

Ölüsü dirisinden beter, elektrik faturana ortak ararsan ben burdayım her ay extra 200tl sana yanlayabilirim😉
  4. D

Toplama Bilgisayar Donma-Takılma-Kitlenme Sorunu

Adamın biri bir gün....diye başlıyan hikayeye zahiren konu olacan 🤣 1709840257 Meşhur söz! Kısmet olunca bağdattan gelen şey.... 1709840350 Kasma be! Boşver! En güzeli serbest meslek🤣
  5. D

Adımı okumadın mı?
  6. D

Bak azizim! Ben bu ...tiğim işinden bıktım yoruldum hep aynı hikaye... Codm oynayacam oynayamadım sizin yüzünüzden... Seçtiğin donanım baştan aşağı uyumsuz 1 psu kaliteli olacak yok 650+80 3 yıllık yemezler.... 2 1 nvme 1 tb neyinize! Mühendisim diyorsun yada diyorsunuz!!! 128gb yetmiyor...
  7. D

Çevrende senin kadar bilen bilgisayarcı kalmadı! Derdin kendi kafana göre topladığın bilgisayarın derdiyle dertlensin insanlar öyle mi?
  8. D

Herhangi bir dosyayı 100mb den büyük rar dosyası oluşturup açmayı dene Kitlenirse mavi ekran verirse ramlerde sorun vardır.... Pc toplarken parçaları takarken anakart zarar görmüş olabilir Eski kullanılmış data kablolarıda hdd de sorun yaratır ramlerin hynix ram olması onları kardeş yapmaz bu...
  9. D

Arkadaşlar aida64 diye bir program var onda donanım listeleme var! Neden tek tek yazıyonuz sisteminizi "büyük harfle" Okuma yazma bilmeyen ilk konu başlığınıda okuyamaz!!! Moderatörlerden ricam... Bundan sonra donanım yardımı istiyen aida64 ss ve liste atsın kimse gereksiz cevap yazmasın...
  10. D

Çözüldü✓ 240Hz Monitör 60Hz hissi veriyor

🙂 iştir kişinin aynası lafa bakılmaz...😉 Arkadaş çift monitörlü sisteme öyle bir donanım yazmış ki !!! Asus anakart! Gskill ram kingston ssd 750 psu dedim vayy vayy. Ne kadar kek varsa düşmüş kimsede demiyor Azizim ! Böyle makina toplayıp, keçinin olmadığı yerde abdurrahman çelebi olan ekran...
Top Bottom