Arama sonuçları: *

1. dreamuiz

Bu kaset benzeri seyler kac tl

Bende de windows'un bir tane disketi var. Ebay'de 5 küsür dolar. Sizinkisini de ebay'den bakarak değerini öğrenebilirsiniz. Türkiye'de alan olur mu bilmiyorum, benim masamda ki parçaların yanında (süs niyetine) duruyor.
  2. dreamuiz

Ekran kartı montajı nasıl yaparım

Enerji girişinden bahsediyorsan evet normal, zaten kartı ters takmak gibi bir yanlışı istesende yapamazsın. Güç kaynağından gelen 2 kabloyuda takıyorsun.
  3. dreamuiz

Ekran kartı montajı nasıl yaparım

şimdi teker teker şuranın fotosunu çek at (olmuş mu olmamış mı diye) vesaire diyip senide uğraştırmak yerine izleyerek eksik varsa bir bak.
  4. dreamuiz

Ekran kartına giren hdmi kasaya takılıyor

Arkadan resmini atar mısın hocam? Tahmin ettiğim durum var ise benim diğer kasamda da öyle maalesef, aşağıdan yukarı doğru çaprazlamasına biraz zorluyorum hdmı öyle giriyor.
  5. dreamuiz

Sistemi toplamama yardım eder misiniz?

Yok hocam onun soket ucu farklı olduğu için o oraya girmiyor, sanırsam daha güçlü anakartlar için o. Bende de o boş. Girişler vesaire soketin ucunda yazar, anakartta da soket yerinde minnacıkta olsa yazıyor. Yazmasa bile anakart üreticisinin sitesinde yazar, ona göre pinleri halledebilirsin...
  6. dreamuiz

Çözmüşsünüz hocam elinize sağlık ve hayırlı olsun:)
  7. dreamuiz

Kırmızı, sarı, siyah karışımlı, uçları uzun veya 4lü soket girmeli kablolar ssd veya hdd'nin enerji kabloları. Sarı-siyah kablolardan biri (tek kablolu) anakartın sol üstünde yer alan sokete takılıyor. 3-4 tane sokete giren sarı-siyah kablo da ekran kartının enerjisi için. Video'lu anlatım da...
  8. dreamuiz

Pcye az inernet geliyo nasıl düzeltebilirim

Genel konuşacağım çünkü her modemde olmayabilir (6 tane farklı marka modem kullandım ve bazılarını tam olarak hatırlayamıyorum). Film falan izlerken Wifi ile bağlıysa (telefon vesaire kullanıyorlarsa) modem arayüzünde wifi ayarlarında olması lazım, ne kadar hızı ona ayırabileceğin falan hızı...
  9. dreamuiz

Pcye az inernet geliyo nasıl düzeltebilirim

İnternetin kaç mbps
  10. dreamuiz

Pc acılırken kapanıp geri acılıyo ne yapabilirim

Tekrar açılınca tekrar kapanıyor mu yoksa sorunsuz şekilde açık mı kalıyor? Donma, kasma vesaire var mı?
  11. dreamuiz

Çözüldü✓ Bu sistem 13000tlye değer mi?

Bizim insanımız bize giydiriyor başka bir şey değil :D Diğer bilgisayarım 4. nesil i7 var ve ddr3. Buna nasıl ddr4 takıyor ustamız birazda onu anlatsa. Sonra bu fiyatı nasıl veriyor onu da bi anlatsa. Parçalar da zaten 2. el.
  12. dreamuiz

Monster Laptop açılmıyor

Yapılmama ihtimali bozulma ihtimalinden daha fazla gibi
  13. dreamuiz

Çözüldü✓ İşlemci fanı takmada yardımcı olur musunuz?

Model aynı sanırsam.
  14. dreamuiz

Lolde Amd software oyunu fps dropuna sokuyor

Belki de lolü bırakmanın zamanı gelmiştir :D
  15. dreamuiz

İşlemci Termal Macunu Temizlemede Ne kullanmalıyım ?

Bu kadar zorlanacaksan ıslak mendille de yapabilirsin hocam. Üst plaka dışında başka yerlerine akıtmadığınız sürece sıkıntı olmaz.
  16. dreamuiz

Etil alkol kullanmıştım ben. Gidip her yerine de sıkmayın işlemcinin :D Mendile biraz sıkın ve işlemcinin üst plakasını silin kenarlarına vesaire akıtmadan.
  17. dreamuiz

Ben kullanıyorum birkaç kat kuru mendile sıkıp temizliyorum.
  18. dreamuiz

pc bakım ne zaman yapılır

genel konuşuyorum hocam, ortamını vesaire bilmiyoruz sonuçta
  19. dreamuiz

pc bakım ne zaman yapılır

Macun değişimi 6 ayda bir yapabilirsin. Genel temizliği ayda 1 yapabilirsin toz toplayıp sürekli uğraştırmasındansa ayda bir yapılması iyi olur. (Fazla toz vesaire alıyorsa o ayrı, kasa konumu vesaire de önemli)
Top Bottom