Arama sonuçları: *

1. e.ozden

Bilgisayar ilk açılışta Mavi Ekran Vermesi

Merhaba, Bilgisayarım ilk açılışta mavi ekran hatası veriyor. Sonra kapatana kadar hata almıyorum. İlgili minidump dosyalarını aşağıdaki linke bıraktım. Sorunun nedeni ve çözümü nedir acaba? https://dosya.co/z1vbabjx7aza/Minidump.rar.html
  2. e.ozden

Çözüldü✓ Acil Desteğe İhtiyacım Var

Çok zaman geçmiş. İspatlayamazsın o durumu. Yeni olsa idi, görüşülebilirdi firma ile. 1655129984 Hayır, müşteri teknik hizmetlerine gidip, görüşmeniz yeterli. Onlar yönlendirirler zaten sizi.
  3. e.ozden

Çözüldü✓ Acil Desteğe İhtiyacım Var

Elektrik dağıtım şirketinde çalışıyorum. Bu tip arıza durumlarında genellikle ödeme yapıyor şirketler. Bu nedenle hatayı tespit ettiğinizde faturanızla beraber gönderdiğiniz bilgisayarcıdan belge alın. Ani elektrik kesintisinden ya da voltaj yükseklğinden PSU arızalanmıştır gibi. Muhtemelen...
  4. e.ozden

Windows Update, Bilgisayarım Özellikler kısmı, Ses ayarları açılıp kapanıyor

Merhabalar, Bilgisayarımda bir takım sıkıntılar var çözemedim. Windows Update giriyorum. Böyle ekran gelip otomatik kapanıyor. Ha keza ses ayarları kısmında ve bilgisayarıma sağ tık yaptığımda özellikler kısmında da aynı durum var. Sorun nedir, çözümü nedir? Format atmak istemiyorum. Başka...
Top Bottom