Arama sonuçları: *

1. efearici242

Diğer aygıtlar driver sorunu

Benim pek bilgim yok bu konuda dasistem2 kullanıyorum aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar soru işareti var oka tıklayınca 2 pci aygıtı ve pci encryption var bu 3ünde hem ünlem hem soru işareti var güncelle dediğimde düzelmiyor ne yapmalıyım yada düzeltmem gerek var mı
  2. efearici242

Steam indirimleri saat kaçta

20.00 diye gördüm bugün ben
  3. efearici242

PC Temizledim görüntü gelmemeye başladı

Ekran kartından ötürü büyük ihtimal elinde başka kart varsa dene bi çalışıyor mu sistem sıkıntı ekran kartında mı anlarsın
  4. efearici242

Statik elektrik boşaltma

Çıkar dışarı toprağa ayak bassın :D ben daha önce denemediğimden bilmiyorum ama çare bulamazsan dediğimi yaparsın işe yarar galiba
  5. efearici242

windows deneme sürümü sıkıntı çıkarımı

Win 10 pro key linki atabilir misin bir tane ?
  6. efearici242

HDMI ile G-Sync Olur mu?

Bu güne kadar kullandığım hiçbir monitörde alamadım ben
  7. efearici242

HDMI ile G-Sync Olur mu?

Dp girişi alman lazım hdmila maks 120hz alabilirsin ve freesync ve gsync kullanamazsın
  8. efearici242

Cod warzone oynarken pc donup kapanıyor

Sıcaklıktan ötürü olabilir
  9. efearici242

İnternet yokken "BIOS'u internetten güncelle" dedim

İnternet olmadığı için seni boot menüsüne atmış burda depolamalar gözükür boot şekliyle kurmak için usb hazırlamalısın internette videoları var yada internete bağlayıp işlemleri tekrar yap
  10. efearici242

d.a 2 sistem geldikten sonra

Maşallah :D :D
  11. efearici242

Okuma yazmayı bu kadar hızlı söktüğüne göre bunuda yaparsın herhalde :D 1592665108 8 yaşında benimde böyle bilgisayarlarım olsaydı keşke daha yeni alabildim
  12. efearici242

1592662644 Recep baltaş öyle güzel anlatmış ki 10 yaşında çocuk bile yapabilir bunları yaptıktan sonra https://donanimarsivi.com/forum/konu/asus-rx-5600-xt-tuf-evo-bios-guencellemesi-ile-hem-cekirdek-hem-bellek-frekansini-yuekseltme.73730/ Bunu yap
  13. efearici242

Çözüldü✓ DA-2 egzoz fanı çalışmıyor

Tabikide öyle bu arada sıcaklık olayının çözümü basit ben daha sistem gelmeden buldum çözümünü şu videoda anlatılıyor Şu an yeni level açıldı o da kasa fanlarının çalışmaması onun için tek çare iletişime geçmek elinde sonunda pc sorunsuz olucak itopyayla iletişime geçince hallederler
  14. efearici242

Çözüldü✓ DA-2 egzoz fanı çalışmıyor

Bide şöyle düşün bu sorunları 10 kişi yaşadı dersek birsürü kişi aldı bu pcden sıkıntısız kullananıda var inş biz onlardan oluruz
  15. efearici242

1600 AF görüntü alamıyorum

Ya kral ramle ilgili değil adamın kafasını bulandırma kablolamada hata yapmıştır büyük ihtimal
  16. efearici242

1600 AF görüntü alamıyorum

Onunla alakalı değil zaten anakart kaç mhz destekliyorsa ram maks o mhz de çalışır
  17. efearici242

Oyundan Atma Sorunu

Her oyunda mı
  18. efearici242

Grafik bozulması

Ekran kartını başka bir modelle değiştirme şansım var mı laptopta başka yerlere giderken bu bilgisayarı kullanmayı düşüyorum çünkü.
  19. efearici242

Grafik bozulması

Edit: sıkıntı ekranda değil farklı ekranlara hdmi ile bağladım aynı sıkını vardı. 1592244071 Yıllar önce ısınıyor diye güzel bir soğutucu aldım ısınmıyordu eskiden elimi koyduğum yerden sıcaklık anlaşılıyordu sıkıntı sıcaklıkta değil ama bencede ekran kartı bir şekilde hasar almış.
  20. efearici242

Grafik bozulması

Zaten yeni bilgisayar aldım ama geçen sefer sorduğumda kimse bir çözüm bulamamıştı başka kişilerinde başına gelmiş forumlara yazmışlar ama çözüm bulamadım oralardanda sonra kendileri çözdü mü bilmem. Resimdeki gibi ekran kartının kullanıldığı yerlerde bu şekilde yırtılmalar var burda çok az...
Top Bottom