Arama sonuçları: *

1. E

İtopya garanti süreci ve teknik servisi nasıl

Garantiden vazgeçtim 14 günlük iade hakkımı kullanıp iade etcem eğerki garantide sıkıntı çıkarsa ve 14 gün dolarsa param patlar ben o yüzden iade edip vatandan toplayacam 2000 lira fazla olsun sağlam olsun kafadıyla yürüyecem artık garantiye göndetecem kullanıcı hatası dicekler 14 gün dolacak...
  2. E

Hocam peki nasıldı yani ilgilendiler mi ha birde bende başka ekran kartı yok sorun anakartta mı ekran kartında mı bilmiyorum En son ekran kartının driverını güncelledim reset attım görüntü gelmedi ekran kartından kaynaklı diye düşünüyorum ve bu işlemden sonra ekran kartının fanları...
  3. E

İtopyada Da Sistem 2 aldım sistem sapasağlam geldi ekran kartını taktım çalışıyordu ilk önce Windows kurdum sonra anakartın bios güncellemesini yapılı resledim sonra ekran kartının ilk bios güncellemesini yaptım resledim ve en son ekran kartının 2. Bios güncellemesini yaptım ve sistemi resledim...
  4. E

Sizce AMD mi yoksa NVİDİA mı?

Bütçeye göre değişit bütçrn yüksekse nvidea düşükse amd
  5. E

Laptobumu şarza taktığımda çıtır çıtır sesler çıkıyor

Bendede oluyordu daha bugğne kadar bir şey olmadı benim tavsiyem hani şu basmalı prizler var ya basınca kırmızı ışık yanan çoklu prizler onlardan al istediğin zaman fişi çekmeden kapatırsın
  6. E

Laptop ısınınca kendini kapatıyor

Laptopu vuracak şekilde vantilatör yerleltir arkasına da bir kalıp buz kaoanmayı geçtim laptopa kış yaşatırsın gahsbshsbavs
  7. E

150 - 250 tl arası kulaklık önerisi

Gamepower medusa
Top Bottom