Arama sonuçları: *

1. E

Yeni anakart ve ssd aldim pc açilmiyor

Ram yok reis jdksjs
  2. E

Mouse konusunu noktalıyorum.

Kesinlikle xm2we al m3 den çok daha iyi
  3. E

LoL SİLİNMİYOR! YARDIM

Heheh sen köle bağımlı olmadan bırakmayacak seni
  4. E

w11 den w10 a geçiş nasıl yapılır

merhabalar ben w10 kullanıyordum ve yaklaşık 6 ay önce bir güncelleme gelmişti bilgisayara güncelle ve kapat demiştim açtığımda ise pc w10 idi bende sorun etmedim kullandım ama artık memnun değilim nasıl w10 a geri dönebilirim dosyalarımda silinmeden
  5. E

herhangi bir oyunu açtığımda hep aynı hatayı alıyorum

merhaba arkadaşlar da debin forza 5 de araç bakarken aniden ekran karardı ekran gelmeyince bende 4 5 sefer ve aytta basılı tutarak ekran kartını sıfırlama uygulamasını yaptım sonra geldi hemen oyundan attı ve bir kaç hata verdi sonra da instegram filan takıldım cs2 oynayım dedim hata verdi...
  6. E

Kasaya bir leptop bağlamak

peki sonuçda o bir leptop kendi klavyesi var bende ayrı bir mouse ile onu kasadan bağımsız kontrol etsem mesela ne biliyim arkadan müzik açarım yani oyunu ana kasamdan oynar ek güçük işleri ise leptopdan halletsem
  7. E

Kasaya bir leptop bağlamak

merhaba arkadaşlar benim yeni almış olduğum bir kasam var ve buna önceki bilgisayarım olan leptobu bağlamak istiyorum yani onu 2. bir ekran gibi kullanmak istiyorum ve ayrıyeten o leptoba bir yazıcı bağlı fotokobiler için o yazıcıyı da yine kullanabilmenin bir yolu varmı çünkü artık her ay lazım...
  8. E

Bu dosyaları silsem sorun olurmu ?

Hocam herhalde fotoğraflar size özel
  9. E

Çözüldü✓ Hangi ikili alınmalı

Kesinlikle 1.
  10. E

Çözüldü✓ Hangi ikili alınmalı

1. Ama ne için alican oyunmu rendırmi eğer rendır ise 2.
  11. E

valorant ve sistemim arasındaki kardeşlik :)

beyler şakasız bugün bir şey fark ettim ben valoyu normal oynuyordum ama başka bi hsp kasayım dedim 1lvl hesap açtım girdim inanılmaz kasıyor hem pc hem oyun ama ana main hesaba giriyorum ne oyun kasıyor ne de pc ne yapmam lazım
  12. E

bilgisayarım aniden kasmaya donmaya ve ping çıkartmaya başladı

beyler dün sorunsuz bir şekilde pc mi kapadım ama bugün açtığımda valoda bir kasma operada bir kasma uygulama arası geçişlerde kasma simgelerin yer değiştirmesi ekranın büyümesi gibi saçma sapan şeyler oluyor virüs girmişdir demeyin son 1 haftadır bir şey indirmedim ne oluyor sizce
  13. E

Bilgisayara ekran kartı ayarından sonra kasma

Beyler dün ekran kartım olan RX 6600 için AMD software yi indirdim ve de birkaç ayar yaotim ama sonra PC.kasmaya başladı görüntu kalitesinde bozuldu ne yapmam lazım duriverinsikdim olmadı ayarları sıfırladım olmadi 1688900120 Sisteminde r5 5500 16 GB ram asus rx6600
  14. E

Bilgisayarım kendi kendine donuyor

hocam eminmisiniz ya böyle olduğundan
  15. E

m2 ssd 500 gb tek ve m2 de kurulu windows
  16. E

he hocam unutmadan w11 kullanıyorum ondan olabilirmi
  17. E

hocam bugün arkada müzik açıktı pc dondu müzik çalmaya dewam etti vede 2 3 pencere açıktı en son uğraştğım pencerede tıkladığım yerler komudu alıyordu ama mesela bi program kuruyorum diyelim tamam desem dewam ediyordu ama iptal diyince kendini kapatmıyordu 1684765721 hocam ama benim ramlar...
  18. E

hocam sistem r5 5500 rx6600 asus a520m plus 16 gb ram hocam sıcaklılkar noramal hep noraml mesala ets 2 de bütün ayarlar fulde ekran kartı kullanımı 100 sıcaklık 55 derecede işlemcide 55 derece kullanım 30 ben bide valo için konu açmıitım fps ve sıcaklık için herkes nomal demişti
  19. E

arkadaşlar direk konuya gircem benim bu bilgisayarım aldığımdan beri arada kendi kendine donup kalıyor ekran kartını resetliyorum win ctrl shift b yaparak sonuç aynı sadece bip sesi geliyor neyse sonra biligisayarı tek kasa olarak dolabıma kaldırdım yaklaşık 1.5 aydır kullanmadım daha geçen...
  20. E

R5 5500 RX6600 Valorant performansı nasıl

Sistemin ömrünü kısaltmak istemem
Top Bottom