arkadaşlar benim pc tv ye takılı tv de biraz eski 1176 664 çözünürlük var ama çözünürlükten dolayı oyuna gir e tıklayamıyorum oyuna girmeden çözünürlüğü nasıl ayarlarım
bilgisayar kendi kendine uygulama dosya vb şeyler açıyor . mesala biraz önce ets 2 açıyorudum bi kiere açmaya bastım kendi sürekli açtı virüs mü var ne var anlamadım yardımcı olabilecek varmı
file:///C:/Users/mertc/Pictures/Screenshots/Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20(32).png
önceden bütün ayarlar gözüküyordu şimdi hiçbir ayar gözükmüyor yardımcı olabilecek varmı
Ama ben windowsu da yenden kur.ak istiyorumcunku biraz once windows duzgun calismiyor dedi 5 kere pc yi tekrar baslattim mouse klavye calismadi simdi acildi calisiyo
yeni pc m ssd li ve yeri az şuan windows 10 yük eski pc m deki hardik i buna takıp depolama olarak kullanmak istiyorum ama windows 7 yüklü taksam sorun olurma nasıl yapmam lazım
arkadaşlar oyunda video çekiyorum oyunda 220 fps felan alıyorum birden 5 - 6 saniyeliğine 20 -30 fpslere düşüyor nedeni nedir
ekran kartı: gtx1650 super
işlemci:ryzen 5 1600 af
RAM: 8gb 3000 mhz
m 705 kaablosuz logitech mausum var . taklıp duruyor bilgisayarı alalı 3 gün oldu mousepad denmi kaynaklanıyor tozlandığı için mi oluyor yardım ederseniz sevinirim