Arama sonuçları: *

1. E

pc kendi kendine kapandı

pc ara ara birden kendini yeniden başlatıyodu şimdi ise aniden kendini kapattı yenden açmadı pc çalışıyor ama neden böyle oluyor anlamadım
  2. E

pc yi ne zamanda bir temizlemeliyim

saç kurutmayla üfleme yaptırsam dahamı iyi
  3. E

termal macun nasıl değiştiriliyor
  4. E

saç kurutma makinası ve ya süpürgeyle temizlesem sorun olurmu
  5. E

alalı 7 8 ay oldu
  6. E

pc yi geçen yaz almıştım ne zaman temizlemeliyim ve nasıl temizlemeliyim
  7. E

Ryzen 3 3100 Gtx 1650 Super Fps Drop

hdd yerine ssd ye geç bende 250 gb lik 10 yıllık hdd takmıştım yeni pc ye kasmıştı dosyalar felan zor açılıyor yeni ssd al kafan rahat olsun
  8. E

OMSİ 2 Özel Çözünürlük ayarlama

arkadaşlar benim pc tv ye takılı tv de biraz eski 1176 664 çözünürlük var ama çözünürlükten dolayı oyuna gir e tıklayamıyorum oyuna girmeden çözünürlüğü nasıl ayarlarım
  9. E

Format attim ama D diski gozukmuyor

Format attim bnde 2 tane ssd var ama 1 gözükmuyor cozumu nedir
  10. E

Bilgisayar kendi kendine dosya açıyor (acil)

deniycem inşallah çözülür
  11. E

Bilgisayar kendi kendine dosya açıyor (acil)

bilgisayar kendi kendine uygulama dosya vb şeyler açıyor . mesala biraz önce ets 2 açıyorudum bi kiere açmaya bastım kendi sürekli açtı virüs mü var ne var anlamadım yardımcı olabilecek varmı
  12. E

nvdia denetim masası ayarları gözükmüyor

file:///C:/Users/mertc/Pictures/Screenshots/Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20(32).png önceden bütün ayarlar gözüküyordu şimdi hiçbir ayar gözükmüyor yardımcı olabilecek varmı
  13. E

Sade D surucusune format atma

Ama ben windowsu da yenden kur.ak istiyorumcunku biraz once windows duzgun calismiyor dedi 5 kere pc yi tekrar baslattim mouse klavye calismadi simdi acildi calisiyo
  14. E

Sade D surucusune format atma

Arkadaslar bende 2 tane ssd var sadece birine format atmak istiyorum oyle olabiliyomu
  15. E

Harddisk Aktarma

yeni pc m ssd li ve yeri az şuan windows 10 yük eski pc m deki hardik i buna takıp depolama olarak kullanmak istiyorum ama windows 7 yüklü taksam sorun olurma nasıl yapmam lazım
  16. E

Birden fps düşmesi

nasıl açıcam
  17. E

Birden fps düşmesi

yüksek güç olmuyor yapıyorum dengeli etkinde kalıyor
  18. E

Birden fps düşmesi

yüksek performans modu derken
  19. E

Birden fps düşmesi

arkadaşlar oyunda video çekiyorum oyunda 220 fps felan alıyorum birden 5 - 6 saniyeliğine 20 -30 fpslere düşüyor nedeni nedir ekran kartı: gtx1650 super işlemci:ryzen 5 1600 af RAM: 8gb 3000 mhz
  20. E

mouse takılma sorunu

m 705 kaablosuz logitech mausum var . taklıp duruyor bilgisayarı alalı 3 gün oldu mousepad denmi kaynaklanıyor tozlandığı için mi oluyor yardım ederseniz sevinirim
Geri