Arama sonuçları: *

1. endoplazmiketikulum

Laptop performansında çok tatmin olmadım

İşlemcinin l3 cachesi düşük hocam 16mb valo cs gibi online tabanlı oyunlarda yetersiz kalıyor istediğiniz performanslara bu yüzden ulaşamıyorsunuz. Onun dışında fps değerleri normal geldi 16 ram ilavesi yaparsanız performansda bir tık artış yaşanabilir.
  2. endoplazmiketikulum

Msi sessiz mod laptopa hasar verirmi

Sıkıntı olmaz. Yüksek performans gerektiren işlerde (oyun,render) performans moduna alırsın olur biter.
  3. endoplazmiketikulum

N11 DE İADE SORUNU yaşayanlar

İade edebilirsin hocam müşteri hizmetleriyle iletişime geçin olmazda thh'ye başvurun yasal hakkınız bu.
  4. endoplazmiketikulum

Laptopun gücü yeter mi?

Yeter sıkıntı yok.
  5. endoplazmiketikulum

Laptop Sıcaklık Değerleri Normal mi

Gayet iyi hocam problem yok.
  6. endoplazmiketikulum

MSİ LAPTOP DROP SORUNU

4 senedir macun yenilemesi yapmadıysan cihaz açılıyorsa şükret. Fanları ızgaraları temizle termal macun yenile düzelir
  7. endoplazmiketikulum

Laptopu satıp masaüstü mü almalıyım?

Hocam laptoplar genel anlamda ısınan cihazlar limit koymazsanız sık sık throttle yersiniz tarayıcınıza amd işlemci limit koyma rehberi yazın orada yazılanları uygulayın ısınma sorununun önüne geçeceksinizdir.
  8. endoplazmiketikulum

Laptoba su döküldü yardım

Nerdesin hocam vereyim sana cihazı hallet işini
  9. endoplazmiketikulum

Laptoba su döküldü yardım

Hocam o saate kadar kesin kururda umarım parçalara zarar vermemiştir. ufacık su teması çok küçük elektrik akımı ve kısa devre anakartınızın devrelerini yakmış olabilir
  10. endoplazmiketikulum

laptop eski oyunlarda bile kasıyor

Cihaz nedir link atar mısınız?
  11. endoplazmiketikulum

nitro 16 cihazım şarjı olmasına rağmen prize takmadan çalışmıyor

Kendin indiriyorsun acerin sitesine gir oradan bulursun
  12. endoplazmiketikulum

FPS im Neden Düşük? MSİ 4050

6gb değil 20gb olsun 45watt demek ferrarin varken 50 60 la gitmen gibi bir şey üstüne işlemcide güzel değil 12. nesil i7 olsa 24mb cachesi sayesinde bir nebze olsun fpsin artardı o da yok gayet normal fpsler keşke almadan önce araştırıp alsaydın ne zaman aldın bilmiyorum ama 2 3 hafta kadar önce...
  13. endoplazmiketikulum

FPS im Neden Düşük? MSİ 4050

4050 45w 4gb 3050 ye denk işlemcinin önbelleği de düşük normal fpsler. Kaça aldın laptopu
  14. endoplazmiketikulum

Lenovo LOQ 144hz ama 60hz gibi hissettiriyor?

Ekran ayarlarından değiştir belki sabit kalmıştır
  15. endoplazmiketikulum

Bütün laptoplar böyle mi?

Normal değil. Casper pişmanlıktır diye boşuna söylenmiyor
Top Bottom