Arama sonuçları: *

1. E

Sistemim Ne Kadar Eder ?

bence en babası taş çatlasın 15k falan yani
  2. E

Kasa çalışıyor görüntü gelmiyor

Hocam bendede pc arkada oyun oynarken kapanıp açılıyordu konu yükselsin bakalım ne çıkacak
  3. E

Adata 850 legend lite Alınır mı?

tamamdır teşekkür ederim :) netac berbat galiba alalı 1 sene oldu yandı ssdi
  4. E

KC3000 iyi midir? diyorsun ?
  5. E

Arkadaslar ben netac ssd kullaniyordum. Ssd bilmedigim bir sebepten oturu yandi. Simdi adata legend 850 lite almayi dusunuyoru 1500 tl alinir mi acaba saatte 5gb/3gb gibi bir değerleri var
  6. E

İ5 11400 ve RX 6600 darboğaz sorunu

Hocam bende ayni sistemin 3060lisini kullaniyorum hic bir problem yok benimki 11400F kullaniyorum
  7. E

Kendi Kendine Pc Reset Atıyor

Yok Yapmadım Ama deneyeceğim :) buraya not düşerim tekrar
  8. E

Memtest64'de ramlerde bir sıkıntı çıkmadı ama slotlarda bir sıkıntı olabilir mi ?
  9. E

11400F RTX 3060 Ekran kartlı sistemimde ne sıkıntı var anlayamadım ama kendi kendine resetleniyor. Genellikle oyunlarda oluyor yeni sıvı soğutmam var yeni değiştirdim yük altında 60 derecelerde geziyor. Msi a750gf psu olması lazım msi a850gf veya 750 gf olması lazım anlamadım neden olabilir...
  10. E

Uyku modundan sonra ekran gelmiyor

sağolun inşallah çözülür hocam
  11. E

Uyku modundan sonra ekran gelmiyor

PC mi daha alalı 2 ay bile olmadı fakat ne zaman uyku moduna girse uyku modundan çıkınca ekran gelmiyor siyah bir ekran kalıyor daha önceleri birden siyah ekran giriyordu resetleyince düzeliyordu fakat o sorun çözüldü ama şimdide PC uyku modundan çıkınca ekran gelmiyor PC çalışıyor fanları...
Top Bottom