Arama sonuçları: *

1. enesves

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası Memory Management - Minidump

Hocam önceden slotta ram vardı, 8GB slot+ 4GB gömülü olacak şekildeydi, yien mavi ekran hatası veriyordu, slotta takılı olan ram için de Memtest yaptım ona da hata vardi yani slottakinde de arıza verdi, gömülü olanda da, nerede hata anlamadım hangisinde. Bu paylaştığım slotta takılı olan ram'e...
  2. enesves

Yaptım olmadı mavi ekran verdi yine, az önce Gömülü ram için memtest yaptım hata fırlattı, disk taraması yaptım. Son aldığım mavi ekran dump dosyalarını, gömülü ram'in test sonucunu ve disk tarama sonuçlarını paylaşıyorum bakarmısın. Ne hataymış arkadaş bir çözemedim ya. Minidump - NEW @Emmree
  3. enesves

Hocam denedim yeni RAM'i çıkardım, gömülü ram ile çalıştırdım iki kere mavi ekran hatası verdi, Dump dosyalarını aldım paylaşıyorum bakarmısın, ne hataymış ya bir türlü çözemedim her şeyi yaptım.. _______ Minidump Link - DRIVE @Emmree
  4. enesves

Deneyeceğim ama sorun çözülürse 4GB ram sabit mi olacak, yukseltme yapamicak miyim, yeni ram de ne olabilir ki, 4 çok yetersiz
  5. enesves

PC' de mavi ekran RAM hatası alıyordum, eski RAM 4 GB, yeni 8 GB Kingston aldım eskisi ile değiştirdim. BIOS Guncelledim. Şu an CPU-Z ile baktığımda toplam 12 GB gözüküyor ama ben 8 taktım. Başka yok. Tek slot 8 GB ve mavi ekran hatası halen devam ediyor. Tarayıcıdan indirme yaptığımda yarıda...
Top Bottom