Arama sonuçları: *

1. erayisteya

Benim cihazım aynı anda kaç tane roblox acar

Afk bırakacakmış zaten, 5 FPS falan kullansın.
  2. erayisteya

Konu sahibi deneyip bilgilendirsin. 1732570381 Değiştiremezsiniz, bırakın kalsın öyle. Ayarlara bakın belki ayarı vardır.
  3. erayisteya

Bunu sen denesen daha iyi olur, ama 3-4 tane açar diye düşünüyorum. Ayrıca MineCraft'ın öyle bir şey yapması normal, tuş ile siz değiştiriyorsunuz onu.
  4. erayisteya

Ethernet kartı ekran kartına denk geliyor

Donanım Arşivi paylaştıysa güzeldir, alabilirsin.
  5. erayisteya

Ethernet kartı ekran kartına denk geliyor

Muhtemelen kullanamazsın, kurtuluş için ufak bir fedakarlık yap.
  6. erayisteya

Crucial BX500 SSD sağlığı %0. PC donuyor

bu video ile etkinleştirebiliyorsunuz, ama hocam 256 gb ssd alın hddye bulaşmayın siniriniz bozulabilir update defender falan devre dışı bırakıp anca kullanırsınız. Bu sırada dma'yı açınca ömrü kısalacaktır bilgin olsun.
  7. erayisteya

Crucial BX500 SSD sağlığı %0. PC donuyor

başkan windows 10'un 1809 sürümünden öncesini rahat kullanırsın, he dersinki ben güncel sürüm istiyorum o zaman dma'yı açıp kullanacaksın, windows 10 dma açıkken 30 saniyede boot ediliyor, windows 11 2 dakikada. Denediğim hdd modeli:st500DM002-1BD142
  8. erayisteya

Dosya gezgini kasıyor.

İşte o zaman bilmiyorum hocam, bi format atıp şansınızı deneyebilirsiniz. Crystal Disk İnfo programı ielde bi sağlığa bakın isterseniz elden almadıysanız gelirken bir sorun falan oluşmuş olabilir.
  9. erayisteya

Dosya gezgini kasıyor.

Diskin hasarlı muhtemelen, bende geçen sorunlu hard diskime Windows 11 yükledim dosya gezgini açılmamaya başladı.
  10. erayisteya

PC'ye virüs girmiş olabilir mi?

Hocam biraz geç yanıt veriyorum, hızlı tarama sadece sistemin en açık yerlerini taradığı için çoğu yere bakmaz, o yüzden adı hızlı tarama zaten. Tam tarama ile her yeri taradığından virüsü bulmak daha rahattır.
  11. erayisteya

Ekran dondu pc res attım ekran geri gelmedi

Ürünlerin çok dandik değilse olmaz diye düşünüyorum 13 yıllık bilgisayarım var çoğu fiş çekilerek kapanma bir şey olmadı şükür.
  12. erayisteya

Ekran dondu pc res attım ekran geri gelmedi

fişi çek
  13. erayisteya

Işlemcimin Kulanımı Testlerde Düşüp Yükseliyor

Furmak testine gerek yok hocam, oyunlarda bile görürsünüz bunu yükselip artiyordur.
  14. erayisteya

Düşünceniz yanlış hocam.
  15. erayisteya

Çünkü ihtiyacı olduğu kadar kullaniyor olabilirmi?
  16. erayisteya

EPIC GAMES HACKLENMİŞ OLABİLİR

İddialar yalanmış hocam, https://donanimarsivi.com/epic-gamesi-hackledigini-iddia-eden-grup-yalan-soyledigini-itiraf-etti/
  17. erayisteya

Monitörüm de mor renkte noktalar oluştu

Sorun masaüstü resminde olabilirmi?
  18. erayisteya

Ekran kartı driverini kurdunmu?
  19. erayisteya

Ekran kartı driverini DDU ile sil ve yeniden yükle.
Top Bottom