Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Bluetooth Alıcısı (Adaptörü) Önerisi

Güzel duruyor bu, gecikme kopma vs oluyor mu? 1680818947 Neyse aldım ben bunu. Gelince deneyimimi yazarım Teşekkürler öneri için. @Mergen
  2. E

Çözüldü✓ Bluetooth Alıcısı (Adaptörü) Önerisi

Selamlar, Pc'ye hem xbox1 gamepadi bağlamak için hemde basit bir bt kulaklığı kullanmak için; Bir adaptör almak istiyorum, daha önce hiç kullanmadım var mı bir öneriniz? Şuanlık bunlar gözüme çarptı Asus 4.0 : https://www.itopya.com/asus-usb-bt400-bluetooth-40-usb-adaptor_u13838 Ugreen 5.0 ...
  3. E

Pc de sürekli ethernet kopuyor

Çözebildin mi acaba sorunu
  4. E

Çözüldü✓ ARGB fanların rengini değiştiremiyorum

Kontrolcüyü bulamasamda söylediğiniz yöntem işe yaramadı kasa içi şu şekilde: 1658099649 fusion 2.0 indirip denedim programda renklerini değiştirdim/ışıkları felan kapadım apply dedim yine bir değişiklik olmadı
  5. E

Programı indiriyorum şuan -Anakart kasa RGB yeri ile bağlı mi? sorusu hakkında bir fikrim yok.
  6. E

Gigabyte H510m S2H V2. Biosa girdim fan ayarlarından yalnızca hızını ayarlayabiliyorum.
  7. E

Merhabalar itopyadan king13-mask sistemini aldım.Kasa sorunsuz şekilde geldi ama açınca içerisi pavyona dönüyor ve yaninda gelen kumanda ile fanları kontrol edemiyorum. Kumanda çalışıyor düğmeye basınca önündeki küçük led yanıyor ama fanlar hiçbir tepki vermiyor.
  8. E

Çözüldü✓ Gigabyte H510M S2H V2 Bios Ekranına Ulaşamıyorum

Hdmi yı ekran kartının soketine bağlamam gerkeiyormus pc ninkine değil😅
  9. E

Çözüldü✓ Gigabyte H510M S2H V2 Bios Ekranına Ulaşamıyorum

Merhabalar itopyadan yeni bir pc aldım, freedos geldi bilgisayar. Hdmi i ve klavyeyi bağladım pc açılırken F1 ,F2 F8 F10 F12 Del Delete Back tuşlarına seri bir şekilde basmayı denedim ama bios ekranına ulaşamıyorum. 1658000653 Pek bir bilgim yok ama fastboot felan aktif olduğundan mı erişemiyorum?
Top Bottom