Arama sonuçları: *

1. F

FPS sorunu yardım..!!

teşekkürler deniyeceğim :)
  2. F

FPS sorunu yardım..!!

linkte attıgım bilgisayarın aynısı sadece tek fark SSD ekledik üstüne
  3. F

FPS sorunu yardım..!!

ısı değerlerini kontrol ettiğimde herhangi bir sıkıntı yok ısınmıyor bile sanırım 55-60 C derece civarlarında dolasıyor hep ekran kartı yazılımında performans ayarlarını nasıl kontrol edıcem ?
  4. F

FPS sorunu yardım..!!

Driverlar şu anda en güncel ve üzerinde SSD var ama şu ana kadar termal macun yenilemedim ve temizlik yapmadım ondan olabilir mi ?
  5. F

FPS sorunu yardım..!!

arkadaşlar merhaba 1 sene kadar once arkadasımdan linkteki bulunan bilgisayarın aynısı aldım o da ramazın kullandıgı bılgısayarı itopya üzerinden almış ancak videodaki oyunlarla örnek olarak pubg ve cs go ile kıyaslama yaptıgımda durum cok kotu. PUBG cok fazla kasıyor ve takılmalar yasanıyor ki...
  6. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

afterburner uzerınden %60-70 cıvarı gosterıyor cs ıken
  7. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

yok öyle bişi gorunmuyor su anlık gorev yonetıcısınde
  8. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

ben kendim attım bır tane sıteden 20 30 lırayaydı tam hatırlamıyorm dıjıtal wındows key aldım onu attım pc ozellıklerınden orjınal oluyormu o sekılde bılmıyorum ama
  9. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

nası yapıcam onu bu konularda cok fazla bı bılgım yok yardımcı olur musun
  10. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

ama ne yapmam lazim sacma geldı bana neden cunku ramazan attıgım vıdeoda aynı sıstemler oynadıgım aynı oyunları oynuyor ama bendekı ıle ondakı sonuc cok farklı anlam vermedm
  11. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

burada ıse sadece oyunu actım ana menude durdugu haldekı fotografı
  12. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

Cs go yu actım 5 dakıka kadar oynadım ve o sekılde screenshot aldım ek'e koydum gorev yonetıcısınıde oyun ıcerındeyken dıger fotografla paralel olarak cektım
  13. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

durum su anda bu sekılde overclock veya herhangi hiçbir müdahale ne ekran kartı nede işlemciye yapmadım
  14. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

attığım video da kıyaslama yaptığım zaman başka bir sorun var gibi sanki tavsiye edebilceğin başka bir durum varmı
  15. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

MSI Geforce GTX 1060 3GB linkteki sistemin aynısı almıştım zamanında darboğaz olduğunu sanmıyorum ama net ne dusunuyosnz
  16. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

performans kısmına aldım ancak sonuc gene aynı
  17. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

ne işe yarıyor acaba dıyorum garantısı bıtmeden aldıgım yere gerı goturup gostersem sonuc alırmıyım :D
  18. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

valla kac gundur bunla urasıyorum kafayı yemek uzereyım :D
  19. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

dosya ekte
  20. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

AMD Ryzen 1300x R6 oynamadım steam da su anda indirme asamasında sanırım o sekılde gordun
Top Bottom