Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Valorant eksi valorant points

birisi 20k vp yüklemiş sonra bankayı arayıp harcama itirazı oluşturmuş. - vpyi geri yüklersen düzelir ama o hesabı kullanmanın önermem GERİ ALINABİLİR.
  2. furkangorur

Yeni sistemimde anlık olarak drop yiyorum

Bende pencere donması yaşanıyordu benim diğer pcde. Yük altına girince browserden bir sayfa açıp kaydırığımd abir anda chrome ekranı donuyordu çözümü ise pencereyi küçültüp büyükmek veya yerini değiştirmek ya da alttab yapmaktı. 1736994334 Bu olay kuzenin pcsindede oluyordu o da 24h2Di.
  3. furkangorur

Yeni sistemimde anlık olarak drop yiyorum

Windows 11 24H2 yüklü ise Sürüm düşürün Win11 19h2 olabilir veya Win10 deneyin şansınızı
  4. furkangorur

AMD RX 7700XT FPS Drop Yiyorum!!

FPS drop yeme olayını Asus 6700xt XFX 6750xt de yaşayıp AMD hateri olma yolunda giderken Sapphire pure 7700xt ile tanıştım ve 3 yıldır ben ekran kartı kullanmıyormuşum dedim. 0 drop 0 driver sorunu. Geçmiş olsun ben ne yaptıysam çözememiştim 6700xt ve 6750xt kartlarında. Psu,Kasa işlemci...
  5. furkangorur

Dying light 2 directx 12 ultimate ışın izleme görüntü sorunu

ekran kartın rt ultra da açabilecek kapasite de değil. O yüzden RT düşük seviye açman lazım ya da hiç açma. 6650XT güçlü bi kart değil RTX için
  6. furkangorur

ultra mı yapıyorsunuz rtx ayarlarını?
  7. furkangorur

rtx sadece nvidia ya özel değil ki :D
  8. furkangorur

Sistemi ilk açtığımda uyarı alıyorum?!

Bios ayarında önce fan ayarı yapar mısın. Fanları elle bir turbo ya getir biostan. Dene çözülmezse bios resetle bu da olmazsa format.
  9. furkangorur

Yüksek ısı değil hocam. Değerler olması gerektiği gibi. Normalde ilk açılışta da 30 35 arası seyretmesi lazım ama fan hızını ayarladığı için yükselmesini bekliyordur önemli değil. Siz bios resleyin deneyin yine olursa format atın
  10. furkangorur

. Benim tavsiyem bios pilini çıkarıp bios sıfırlamak sonra ise format atmak.
  11. furkangorur

Cpu çok ısınıyor. Macun sürdün mü veya soğutucu takarken plastik koruyucuyu çıkardın mı?
  12. furkangorur

Işlemci OC yaptığımda PC açılmıyor?

imzamda sistem özelliklerim yer alıyor. AMD ekran kartı driveri üzerinden işlemciye OC yaptığımda anakarttaki 2 ışık yanıyor ve bios pilini çıkarıp takmazsam düzelmiyor.
  13. furkangorur

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

asus 6700xt (stuttering yaşadım) gigabyte 6700xt (drop yaşadım) XFX 6750xt (hala sorun yaşıyorum) sonraki ekran kartımı amd seçmemeye çalışıyorum Bu arada asus ve gigabyte feci CW sesi de vardı özelikle asus.
  14. furkangorur

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

tr yi takan kim :D steama göre 1x serisini kullanan oyuncu çok ama gta 6 gibi ilk çıktıgında optimizasyon leş olacağı gibi 3x serisi aşağısı sıkıntı
  15. furkangorur

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

5060ti bekliyorum çıktıgı gibi alacam gta 6 ve the last of us part 3 çıkarsa diye Death straning 2 yide bekliyorum pc ye 1731683379 imkansız bence
  16. furkangorur

Anakartta ışık yanıyor. Pc açılmıyor

Tek ramı takınca açıldı. Şimdi 2. Ramı takıp deniyorum
  17. furkangorur

Deniyorum 1sn 1731571304 Açılmıyor
  18. furkangorur

İmzamda sistemim yazıyor. 2 tane fan montaj ettim üst ızgaraya tek yaptıgım psu ya o 2 fanı bağlamak.sonra çalıştırdım ekran gelmiyor anakartta bu ışıklar yanıyor.
  19. furkangorur

Amd cpu boost yaptım sistem açılmıyor :D

İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Amd driverindan ekran kartı gpu boost yaptıktan sonra işlemciyide boost yaptırdım. Şuan PC açılmıyor Kasa ışıkları çalışıyor fan dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor 1731438302 Amd nin önerdigi cpu ve gpu boost yaptım kendim değer girmedim.
Top Bottom