Arama sonuçları: *

1. G

R7 7800x3d fps sorunu acilll yardım

cs görüntü ayarlarında
  2. G

R7 7800x3d fps sorunu acilll yardım

dikey eşitleme açık mı
  3. G

FPS DROP VAR OYUN OYNARKEN ÇÖZÜMÜ BİLEN VARMI

tamamiyle bozuksa evet görüntü gelmez ama ramlerden bir tanesi felan bozuksa ya da ikiside yarı yarıya bozuksa çalışabilir benim iki ramimde bozuktu frekansı 2133mhz de kullanıyorum ara sıra donuyordu ama çok olmuyordu 3600mhz geçince windows sapıttı direkt baya baya bozuk ram kullanıyormuşum...
  4. G

ben yaptığımda o kadar sürmedi ama uzun sürüyor ramde bozukluk var mı yok mu en incesine kadar tarıyor eğer ram sıkıntılıysa belli eder direkt kırmızı yanıyordu baya bi videoda açıklıyor 1733048744 8*2 16 gb ram olarak yaptım ben
  5. G

ramlere memtest86 testi yaptın mı
  6. G

R7 5800x ve RX6800 Sistem Düşük FPS Sorunu

cs de ayarlar low da mı
  7. G

Pc acilinca gelen zzzzzzzz sesi

ekran kartından olabilir fanlara bir şey çarptığı için olabilir psu dan kaynaklı olabilir ben olsam iyi bir pc ciye götürürdüm en azından coil whine mı değil mi baktırırdım
  8. G

7800x3d ve 4070ti süper 1080p'de darboğaz yapar mı ?

bu sistemde 1080p
  9. G

Oyun oynarken fps drop sorunu

Windiwsda malesef bilgim yok hocam kullanmadım hiç 1730553631 Techolay ve technopata da açın konunuzu orada ilgilenen arkadaşlar oluyor 🙏
  10. G

bu arada sizin m2 ssd baya güçlü duruyor harddisk sentinelde ssd sıcaklık değerini gösterir anakartta pasif soğutucu var mı bilmiyorum ama m2 ssd ısınırsa da anlık drop olur
  11. G

merhabalar fps drop bir çok sebebi olabilir işlemci ısındığı için gücünden anlık kısar fps drop olabilir ekran kartıda keza aynı şekilde psu da problem olabilir nadir de olsa anakart ısındığı için olabilir ramde bozukluk olabilir m2 ssd sağlığı sıkıntılı olabilir driverları stabil...
  12. G

Çözüldü✓ XMP açınca sistem mavi ekran veriyor

ramler bozuk olabilir belki ben de xmp açmadan kullanmıştım bir süre xmp açınca pc donup mavi ekran veriyordu memtest86 testi (ram testi) yapmış mıydınız?
  13. G

neden fps drop yiyiyorum ?

Hocam siz memtest86 testini yapın o zaman ilk olarak bu videodan yapın teker teker donma nadiren de olsa ram kaynaklı olabilir
  14. G

neden fps drop yiyiyorum ?

fps problemlerinde başlıca sebepler şunlar olabilir depolama arızası(yaşadım) ram arızası(pc çok yavaşlar kendisini belli eder ama test etmekte fayda var) güncel olmayan windows güncellemeleri düşük m2 ssd hızı(yaşamış biri olarak) çok eski sürüm bios güncelleme yapılmamış bios(yaşandı)...
  15. G

CS2 Düşük Fps Alıyorum Yardım Edin

ekran kartına hiç yük bindirmiyorsa grafikleri full kısıp oynuyorsa evet biraz sıkıntı ben ryzen 5500 ile oynuyorum bazı şeyler yüksekte öyle dengeleniyor darboğaz en azından
  16. G

CS2 Düşük Fps Alıyorum Yardım Edin

ekran kartı değiştirmeden önce ddu ile eski driverları sildin mi?
  17. G

win 11 mi win 10 mu kurmalıyım

daha dün ssd değiştrip windows 11 kurdum gayet iyi hiç bir problem görmedim ondan öncede kullanıyordum windows 11
  18. G

Ryzen 5 5500 DEN Ryzen 5 5600 E GEÇMELİ MİYİM ?

hangi soğutucu ve termal macun ile geçilir
  19. G

Ryzen 5 5500 DEN Ryzen 5 5600 E GEÇMELİ MİYİM ?

vallaha ben de 5500 den 5600 geçmeye düşündüm de konu açmıştım bana 5500 den 5600 geçme daha üst model geç dediler kafam karıştı bilemedim
Top Bottom