Arama sonuçları: *

1. genc1919

ACİL YARDIM PC AÇILDIKTAN SONRA EKRAN GİDİYOR

Öncelikle sorunun kasada mı monitörde mi kabloda mı olduğunu anlaman gerekir. Bunun için en güzel yöntem farklı bir kablo denemek ve evinde var iste televizyon benzeri görüntü veren bir cihaza bağlayıp test etmek. İlk adımda bunu yap. Kablodan da kaynaklanabilir. Bunu belirledikten sonra geri...
  2. genc1919

Forza Horizon 5 Aldığım FPS Normal mi?

Hocam forzada rendering scale ayarı var ise ve açıksa doğal. Fakat kapalıda ve ultradaysa az gibi. Rx6600 le dah yüksek fpsler aldığımı hatırlıyorum.
  3. genc1919

Lian Li argb ışıkları kitlenme sorunu

Olabilir hocam diğer modlarda da aynı problemi yapıyor. Bir kere yapınca 2-3 gün boyunca devam ediyor bu şekilde. Sonra kendi kendine düzeliyor. Bağlantıda problem olsa diyorum, tuşuna basınca yanmayan bir led yok.
  4. genc1919

Fanlar fan girişinde rgbler rgb girişinde bağlı hocam bağlantılar normal gözüküyor. Yarın isterseniz kontrolcünğn fotosunu da atarım.
  5. genc1919

Merhabalar Lian Li Lancool 205 mesh model kasa kullanıyorum.Fanlar gökkuşağı modunu tercih ediyorum. Ancak her zaman olmasa da bazen kasayı açarken sadece tek led yanıyor kitlenmiş gibi bu şekilde kalıyor. Animasyon devam etmiyor. Tuşlarla modu değiştirip tekrar seçince düzeliyor. Sorun nedir...
  6. genc1919

6600 Kalitesiz çözünürlük ve nesnelerin geç yüklenmesi

Güncelleme 2: Ekran kartı sıfırı ile değişti ama sorun aynı şekilde devam ediyor :( 1646953583 Güncelleme 3.: monitör değiştirdim sorun aynen devam :/
  7. genc1919

Güncelleme: kartı garantiye gönderdim sonuç bekliyorum İnce hesaptan.
  8. genc1919

Çok çok teşekkür ederim hocam. En azından çözemediğim sorunun adını biliyorum. Tanı koyabilmek de bir gelişme
  9. genc1919

Bunu test etmek için bir yöntem var mı ?
  10. genc1919

nasıl yani dostum, dar boğazdan mı bahsediyorsun?
  11. genc1919

Ben de göndereceğim garantiye bakalım xfx ne yapacak. Umarım bir ömür boyu sorunsuz kullanırsın dostum :) 1644391616 Biraz şans işi demekki hocam. Hazır sistem olarak aldım, yoksa kesinlikle 6600 yerine xt tercih ederdim. Fiyat olarak çok büyük fark yok ama performans xt için çok daha iyi...
  12. genc1919

Sorun nasıl çözüldü, kart mı değişti hocam?
  13. genc1919

P Pek bir fark olmadı
  14. genc1919

Aynen bunu demişti
  15. genc1919

Bu şüpheyi ortadan kaldırmak için 24 inç monitörü olan bir arkadaştan rica ettim alıp gelecek. Ama monitörden değil gibi. Aldığım ssleri tam kalite abime gönderdim. Abim 24 inç monitörde tam ekran yapınca da görüntünün bozuk olduğunu söyledi. Monitörden olsa bende de bozuk olmazdı diyor. Bana...
  16. genc1919

Nasıl tespit ettiniz biraz daha bilgi alabilir miyim? Teşekkürler bu arada yorumunuz için.
  17. genc1919

Bu konuda aydınlattığın için çok teşekkür ederim dostum. Forzayı referans almağım durumda da. GTA, GOD hatta bırak bunları pubg mobilede bile ekran dans ediyor. Karakterde sıkıntı yok ama çatılar penceler çimenler ve çizgiler çok dalgalınıyor. :) galiba bilgisayarı kutuya koyup tekrar ince...
  18. genc1919

Son güncelleme: Sorunu sadece oyunda zannediyordum. Fark ettim ki yükleme ekranlarında da var. Bu gün format attım bir şey değişmedi. Acaba ekran kartı mı yükleyemediği için mi bu beyaz pikseller. Ya da 27 inçe 1080p olmasıyla bir alakası olabilir mi.
  19. genc1919

kapalı hocam, gowda çok uzak noktalar olmadığı için sonradan yüklenmeyi pek hissetmiyorsun ama yaratıklarda vurunca çıkan kan falan piksel piksel. Gowden ss koymuştum konuya. Çözünürlük kötü duruyor. Sadece karakter detaylı çevre çok kötü. 1644002631 Özellikle gölgelere bakınca çok belli oluyor...
Top Bottom