Arama sonuçları: *

1. gokhan.url

Çözüldü✓ Acer nitrolardaki bu tuş ne işe yarıyor?

herhangi bir sorun varsa yardımcı olabilirim D diskinde driverlar kurulu olarak geliyor orada nitro sense uygulaması var onu kurarsan o tuşa bastığında nitro sense açılır fan ayarı falan yapılıyor amd catalyst control center da indirmeni öneririm ben v-sync i nvidia denetim masasından açamadım...
  2. gokhan.url

Çözüldü✓ Acer nitro 5 sorunlu!

bunu acer nitro satın aldıktan sonra görmek kötü ben de bugün sipariş verdim aynı sorun ile karşılaşırsam çok üzülürüm uzun zamandır para biriktiriyorum 1623842425 r5 4600h yeni bir işlemci mi
  3. gokhan.url

Amazon prime avantajları?

prime video (film dizi vs izleme) twitch istediğin birisine prime basıp 1 aylık abone olma amazon prime ile kargo ücretsiz ve hızlı benim bildiklerim bu kadar
  4. gokhan.url

144HZ monitör kasma sorunu

monitörün 4ms ondan biraz gecikme olabilir ama bu yüzden takılmalar olacağını düşünmüyorum bence iade veya garantiye yolla
  5. gokhan.url

144HZ monitör kasma sorunu

144 hz i etkinleştirdin mi?
  6. gokhan.url

arkadaşlar psu taktım ama hiçbirşey çalışmadı

kanka anakartın modeline göre power switch reset vs var onları düzgün takmalısın sata kablolarını kontrol et ramleri kontrol et
  7. gokhan.url

detaylı fotoğraf atman gerek 1610987512 her şeyden önce power switchi taktığına emin misin?
  8. gokhan.url

arkadaşı yanlış bilgilendirme ekran kartsız sistem çalışır
  9. gokhan.url

Gpu ve CPU kullanımı normal mi

monitorün tuşlarından g-sync açarsan yırtılmaları önlenir bence onu kesinlikle aç ama bu sorunun onun ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum
  10. gokhan.url

Gpu ve CPU kullanımı normal mi

g-sync açmayı denedin mi
  11. gokhan.url

Windows güncellemesinden sonra mikrofonum çalışmıyor

ses driverını silip yüklediysen Windows update gelmeden önceki tarihe alıp deneyin
  12. gokhan.url

Windows güncellemesinden sonra mikrofonum çalışmıyor

sistemi geri yükleyip deneyebilir misiniz?
  13. gokhan.url

ekran yırtılması çözümü

hemen iade et
Top Bottom