Arama sonuçları: *

1. G

Arkadaşım yüzünden bilgisayara virüs bulaştı

hocam linke tıkladımda indirilmiyor tekrar kontrol edip atarmısınız 1715781848 arkadaşlar şakaladım sizi gta6 indirmeye çalışacak eşşek yoktur herhalde ne çok uzattınız aa
  2. G

182k kişi indirmiş ama onlara neden virüs bulaşmadı
  3. G

Gta5 sistemime göre az fps veriyor

hala aynı durum 97fps alıyorum zaten kapalıymış 1715521076 144 sabitti zaten
  4. G

açık advanced full kapatıp tekrar bakayım
  5. G

Bilgisayarım daha 7 aylık ve ilk aldığımda gta 5 de full ayarlarda yaklaış 130-145 fps alıyordum şimdi ise full ayarlarda gta5 de 80-105 fps arası alıyorum neden dolayı bu fps düşmesi sistemim: Ekran kartı : Zotac gaming twin edge RTX 4060 Tİ 8GB GDDR6 128BİT İşlemci : i5 12400f soket 1700...
  6. G

https://www.indirveoyna.com/oyun/gta-6
  7. G

kanka format saçma geldi senin dediğin şeyi yapıcam 1715468206 yok bundan sonra hiçbir linke tıklamam
  8. G

arkadaşım benim masumlupumdan yararlanarak gta6 nın çıkış yaptığını söyleyerek bana bir site linki attı crack olarak indirdim bilgisyarın validesine birşeyler oldu yardım edin
  9. G

THERMALTAKE S200 TG kasasındaki öndeki 3 fandan ortadakinden tıkırtı sesi geliyo

THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB 4x120mm Fanlı MidT ATX Siyah Kasam var ön taraftaki 3 fanın ortasındaki çalışırken tıkır tıkır ses çıkartıyor fanın durdurup baktım sesin ondan geldiğine eminim neden olabilir
  10. G

Yeni Bilgisayarımda Fpsler Çok Düştü

attım 1710349865 anladım teşekkür ederim tüm yardımların için
  11. G

oynadım o tarzda birçok oyun değerlere bakmadım ama akıcı deneyim yaşadım
  12. G

AAA oyun ne oluyor the last of us god of war gibi oyunlarmı
  13. G

bu ayarlardaydı videoda gösterdiğim ama fps drop fortniteda çoğu kişide oluyor sanırım ondan kaynaklı fps drop normal gibi
  14. G

ramlerim bu ramler , xmp de profile 1 de 3200de yani birde videoyu çekip atıcam şimdi
  15. G

yinede sıvı soğutmaya geçmemi önerir misiniz?
  16. G

acaba sistemi ilk aldığımda sistem bileşenleri yeni olduğundan dolayı kısa dönem fazladan fps verme gibi bir durum olabiliyormu
  17. G

evet sorun bilgisayarı aldıktan yaklaşık 2 ay sonra düşen fps değerleri 1710269006 birde fortnite dan ss atayım 1710269700 birde fortnite da sadece sürekli fps drop giriyor oyundan kaynaklı olabilir o ama emin değilim
Top Bottom