Arama sonuçları: *

1. G

Vatandan aldığım sistem kapanıyor ve açılmıyor.

kendilerince 20 demişler ama herkeste değişiyor demek ki arkadaşın 1 haftada düzeltilmiş benim 30 gün değişiyor herhalde yoğunluğa duruma göre
  2. G

Vatandan aldığım sistem kapanıyor ve açılmıyor.

Benim de hazır sistemin anakart pinleri yamuk gelmiş birkaç aksamı çalışmıyordu ekran siyah kalıyordu acılmıyordu yolladım servise bir buçuk ayı biraz geçti gelmesi daha yeni geldi ama en aızndan düzelttiler beni suçlamadılar sendeki şanssız olmuş biraz 20 iş günü diyorlar ama beim 30 u geçik...
  3. G

VATANDAN PC ALDİM 1 AY OLDU ALALI DONMA PROBLEMİ OLUYOR

22700 olan mı bende de o var ama yenigeldi elime henüz test edemeidm oyunlarda
  4. G

Lenovo Legion R25i-30 hareketli sahnelerde titreme oluyor

ben de yeni aldım şu an kullanıyorum g24f2 den geçtim bilmiyorum böyle bir bulanıklık mı var yazılar tam net değil gibi mi geliyor gözüme netflixte bir şeyler izlerken gözüme piksel piksel olduğu gelmiyordu şu an izlediğim şeyde öyle gibi geldi böyle piksel piksel gözüküyor anlamadım tam...
  5. G

Chrome Donuyor Youtube Kasıyor

bende de oluyordu kaldırdım saniyesinde düzeldi harbi ondan oluyormuş iyi çözüldü tşkler
  6. G

Çözüldü✓ Pcyi ilk açtığımda oto açılan uygulamaların açılmamasını nasıl sağlarım ?

Görev yöneticisini aç başlangıç kısmına gel etkinleştirildileri devre dışı bırak tamamdır
Top Bottom