Arama sonuçları: *

1. haktanugur3

İşlemcimde arıza olabilirmi?

Bence ssdden kaynaklanıyor olma ihtimali var. Fazla çekirdeği yok %100 olması normal.
  2. haktanugur3

Gaming Gendeki sistemler Freedos mu?

Gaming Gendeki sistemler Freedos mu?
  3. haktanugur3

Mavi Ekran Mavi ekran veriyor.

Ayarladım. https://www.mediafire.com/file/wqqhactmbpgu9ol/Yeni_klas%25C3%25B6r.rar/file
  4. haktanugur3

i3 10100F RX 6500XT sistem ne kadar eder?

6000 eder
  5. haktanugur3

Mavi Ekran Mavi ekran veriyor.

CPU-Z Açtığımda mavi ekran veriyor. Buraya minidump dosyasını bıraktım. Yardımcı olursanız sevinirim. Memory Managament hatası veriyor. https://www.mediafire.com/file/wqqhactmbpgu9ol/Yeni_klas%25C3%25B6r.rar/file
  6. haktanugur3

Işık yanıyor ama PC açılmıyor

Denedim olmadı muhtemelen ekrankartı ile ilgili problem var.
  7. haktanugur3

1661892062 Hdmı ekran kartına takılı
  8. haktanugur3

Işık yanıyor ama PC açılmıyor. Fanlar dönüyor ön kasa ışığı var ama hdmı taktıpımda sinyal yok yazıyor.
  9. haktanugur3

PC arada sırada 15 FPS'e düşüyor

Disk sonuçlarım bunlar.
  10. haktanugur3

Daha fazla FPS düşüyor. Eskiden sürekliliği azdı ama şimdi oyunlar çökünce restart atmadan düzelmiyor.
  11. haktanugur3

Harddiskte sorun olsa yine etkiler mi?
  12. haktanugur3

• İşlemci: Amd Ryzen 3 3100 • Anakart: Asus Prime B450M-A • Ekran Kartı: Asus Dual RX 5500XT 4 GB O.C. Edition • Bellek: G.Skill RipjawsV 8x2 GB 3600MHz CL18 • Harddisk: WesternDigital Blue 1 TB • SSD: WD Blue 250 GB 3D NAND • Kasa: Corsair Spec Delta RGB 650W 80+ •
  13. haktanugur3

PC arada sırada 15 FPS'e düşüyor ve bu masaüstünde de oluyor ve sesde robotlaşıyor ama 3 saniye sonra geçiyor.
  14. haktanugur3

PC bir saniyeliğine donuyor.

Bu hdd Bu ssd
  15. haktanugur3

• İşlemci: Amd Ryzen 3 3100 • Anakart: Asus Prime B450M-A • Ekran Kartı: Asus Dual RX 5500XT 4 GB O.C. Edition • Bellek: G.Skill RipjawsV 8x2 GB 3600MHz CL18 • Harddisk: WesternDigital Blue 1 TB • SSD: WD Blue 250 GB 3D NAND • Kasa: Corsair Spec Delta RGB 650W 80+ • Şu an 60 derece.
  16. haktanugur3

Ekran kartı 52 derece işlemci 58-59 derecede
  17. haktanugur3

PC bir saniyeliğine donuyor ve bu günde 1 defa oluyor ama ses filan bozuluyor, robotlaşıyor. FPS 10'a düşüyor. Nasıl düzeltebilirim?
  18. haktanugur3

gta5 düşük fps alıyorum

Vsync kaçta.
  19. haktanugur3

Ramlere Overclock Yaptım Bilgisayar Açılmıyor

Garantiye verebilirsin. Tek çözüm bu.
  20. haktanugur3

Ramlere Overclock Yaptım Bilgisayar Açılmıyor

CMOS dediğimiz bu: https://www.technopat.net/sosyal/konu/bios-sifirlama-rehberi.552063/ (Videoda tam göstermiyormuş. Şimdi doğrusunu attım.)
Top Bottom