Arama sonuçları: *

1. H

Sistem siyah ekran fan son hız

Evet çok uzakta bana nasıl goturcem diye düşünüyorum ama burdan belki çözümü olur diye açtım konu
  2. H

Sistem siyah ekran fan son hız

Merhaba arkadaşlar PC de oyuna girdiğimde kısa bir süre sonra fanlar son hız çalışıyor ve siyah ekran geliyor PC yi kapatmak zorun da kalıyorum bosta takılınca da uzun süre sonra oluyor Sistem 3060 ti r5600x 16 GB ram arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim gamingenden alınma PC getirin bakalım...
  3. H

mavi ekran hatası minidump dosyası

ssd de sorun yok ramlera bakıcam simdi
  4. H

12 ydi 2 tane daha yedim az önce ): napıcam ya
  5. H

merhaba arkadaşlar sistemimde olan mavi ekran hatalarının minidump dosyasını paylaşıyorum lütfen bakıp yardımcı olabilecek varmı https://drive.google.com/file/d/18t_Eixfs4AbyE7-RMBre5vcMmM0V60Aw/view?usp=sharing
  6. H

siyah ekran sorunu yardım

hocam 15 dk dır hdd cıkarıp kullanıyorum suanlık sorun yok inşallah ondan kaynaklıdır
  7. H

hocam benim sistem ssdye kurulu ama hdd arızalı donuyor ama sonuçta sistem ssd ye kurulu hdd bozuk olsa bile etki yaparmıki 1600606883 r5 3600 x rx 5700 xt msi b450 plus anakart 16 gb 3200 mhz ram samsung 750 evo ssd 1tb hardisk var (arızalı hdd)
  8. H

acil yardım bilgisayar kullanırken biranda ses gidior kasa çalısıor ama siyah ekrana geçiyor sorun neyden kaynaklı olabilir
  9. H

Açılışta Siyah Ekran Sorunu

arkadaşlar pc acıyorum sorunsuz kullanıyorum ama bir anda siyah ekrana geçior pc bugun olmaya başladı 2 kere yaşadım bu sorunu neyden kaynaylı olabilir acil yardım lütfen
  10. H

kişisel bilgisayar yeniden başlatma sorunu

sürekli yapıyor bu hatayı neyden kaynaklanıyor çözümü nedir arkadaşlar yardımcı olur musunuz
  11. H

Çözüldü✓ amd yazılım

Sa arkadaşlar sapphire 5700 xt nitro var adrenalin 20.2.2 kullanıyordum stabil sorunsuz ancak suan açılmıyor sürümü güncellemeniz gerekmektedir diyor ama en son sürümde sorunlar yaşıyorum napmam gerekli ?
  12. H

Windows güncellemelerini yapmalı mıyım ?

2004 sürümünü kullanıyorum hiç bir sorun yok şuanlık bakalım ilerleyen zamanlarda olursa yazarım
  13. H

5700 XT Nitro+ Driver güncelleme sonrası kasma sorunu

Hocam iniyor şuan da 1591302675 Kardeşim kurulmuyor ters giden bir şeyler var hatası veriyor napıcam ben ya
  14. H

Tamam deneyeceğim
  15. H

Hocam şimdi youtubeden video açtım o bile donuyor ses te takılmalar oluyor
  16. H

Son sürücü yükledim
  17. H

Msi b450 gaming plus max anakart Amd r5 3600x 8*2 16 gb ram 700 walt 80 plus power Rx 5700 xt nitro ekran kartı
  18. H

Arkadaşlar kasa topladım ekran kartım en son geldi rx5700 xt nitro driver sonrası kasma oluyor çözümü bilen varmı lütfen yardımcı olun
Top Bottom