Arama sonuçları: *

1. H

Gigabayt anakartımda yaşadığım problem

Selamün aleyküm gigabyte anakartımda kasanın önünde olan 3.2 usb girisi bulunan kabloyu anakarta montaj yaparken bişe fark ettim 3.2 usb girişini bağladığımda
  2. H

Çözüldü✓ Acil yardım Gigabayt anakartımda yaşadığım problem bilen yardımcı olabilirmi

Selamün aleyküm gigabyte anakartımda kasanın önünde olan 3.2 usb girisi bulunan kabloyu anakarta montaj yaparken bişe fark ettim 3.2 usb girişini bağladığımda
  3. H

Çözüldü✓ İŞLEMCİ GHZ SABİT KALMA PROBLEMİ

ARKADAŞLAR SORUN ÇÖZÜLDÜ PROBLEMİ ANAKARTDAN DOLAYI YAPIYOR GİGABYTE'DI MSI ANAKARTA GEÇTİM PROBLEM ORTADAN KALKTI
  4. H

EVET ZATEN YÜK OLMASADA BU ŞEKİLDE İŞLEMCİ ÇALIŞMAZ 0.54 İMKANSİZ Bİ DURUM SUPHELENDİGİM 2 ŞEY VAR YA ANAKART YADA GÜÇ KAYNAĞI AMA HANGİSİ YAPABİLİR BİLMİYORUM
  5. H

SELAMÜN ALEYKÜM ÖNCELİKLE PROBLEMİM ŞU ARKADAŞLAR PC ALDIM FAKAT AÇILIŞTA YAVAŞ ÇALIŞTIĞI İÇİN ŞÜPHELENDİM VE PC AÇILDIĞINDA GÖREV YÖNETİCİSİNDEN BAKTIĞIMDA İŞLEMCİM 0.54 GHZ'DE ÇALIŞTIĞINI GÖRDÜM VE İŞLEMCİ DEĞİŞTİM DÜZELDİ FAKAT YİNE AYNI PROBLEM OLDU NE YAPMAM GEREKİR ANAKARTIM'DANMI...
  6. H

Çözüldü✓ ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Bunu deneyeceğim 1697402959 Sürekli sabit kalıyor
  7. H

BU İŞLEMLER YAPILDI Evet değil işlemci de problem var diye işlemci değiştirdim fakat yine aynı
  8. H

FORMAT VE BİOS GÜNCELLEMESİ YAPILDI BAZEN RESETLEDİGİMDE DÜZELİYOR PC AÇILDIKDAN 4-5 SONRA YİNE SABİTLİYOR ACABA ANAKART LA POWER "DA PROBLEM OLABİLİRMİ
  9. H

BUNLAR YAPILDI ETKİ OLMADI DEDİĞİM GİBİ FORUMDAKİ ÇÖZÜMLERİ DENEDİM.
  10. H

SELAMÜN ALEYKÜM ÖNCELİKLE PROBLEMİM ŞU ARKADAŞLAR PC ALDIM FAKAT AÇILIŞTA YAVAŞ ÇALIŞTIĞI İÇİN ŞÜPHELENDİM VE PC AÇILDIĞINDA GÖREV YÖNETİCİSİNDEN BAKTIĞIMDA İŞLEMCİM 0.54 GHZ'DE ÇALIŞTIĞINI GÖRDÜM VE İŞLEMCİ DEĞİŞTİM DÜZELDİ FAKAT YİNE AYNI PROBLEM OLDU NE YAPMAM GEREKİR ANAKARTIM'DANMI...
Top Bottom