Arama sonuçları: *

1. H

ASUS DUAL 4070 İÇİN DARBOĞAZ YAPMAYACAK İSLEMCİ ÖNERİSİ

13600k aliyorum o halde hepinizin eline ağzına sağlık
  2. H

Overclock yapmadan kullanmak istiyorum oc yapmama gerek duymayan güzel bir islemci soyleseniz 13600k yi alabiliyorum butcemin sinirinda
  3. H

Düz 5800x alsam olur mu 1080p de 1692887085 Cod warzone oynuyorum ekran karti kullanimi %70 lerde oluyor 5800x alsam yaşar miyim darbogaz
  4. H

https://pc-builds.com/tr/bottleneck-calculator/ Bu sitenin düzgün çalıştığına inanmıyorum arkadaslar ben açıkçası. Sistem sipariş vermek üzereyim ama sorunum şu ben 1080p oyunculuktan vazgeçemem neden derseniz oynadığım bazi oyunlarin oyun motorlari mi dersiniz 1080p tabanci örneğin BLACK...
  5. H

PC MONİTÖR ekran gidip gelmesi ACİL yardım

Farklı monitörlerlede denedim hala oluyor 1627734440 hdmi değiştirdim Vga da denedim dönüştürücü de denedim oluyor hala kasanın içerisindeki hangi aksamdan kaynaklı olabilir sizce ...
  6. H

PC MONİTÖR ekran gidip gelmesi ACİL yardım

Arkadaşlar merhaba, Yeni bir bilgisayar aldım 1 aylık henüz fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. oyun oynarken yada masaüstündeyken her 15 dakikada bir olmak üzere monitör siyah ekran oluyor gücü kesiyor 3 saniye sonra geri açılıyor, bunun üzerine 144hz 1 ms olan monitörümü dün itibariyle...
Top Bottom