Arama sonuçları: *

1. hellwinx23

Bellek Bütünlüğü açınca uyumsuz sürücü falan diyor

Arkadaşlar bunları silmem falan mı lazım ne yapmam lazım yardım eder mısınız
  2. hellwinx23

Harddiske format atcam attıktan sonra c Diske windows geri yükleyebılıyormuyum

kral sağolasın bir soru sorucagım bu windows dosyalarına herhangi bir başka dosya eklenılebılıyormu (mesela windows dosyalarının içinde gta5 ekli)
  3. hellwinx23

kral pcde virus var dıye atıyorum zaten belkide harici harddisk icinde olabılır yani ondan dolayı 1736897232 bunu harici harddisk ile yapsam birsey olur mu evdeki usb 4 gb ve yetmeyecegını dusunuyorum çünkü
  4. hellwinx23

nasıl atacağımı bilmiyorum videosu varsa yollar mısınız linkini
  5. hellwinx23

kral :D simdi ben harici harddiskime format atacagım ama harddiskim yavaş ve performans kaybı yaşayacağımı düşünüyorum.Ben harici harddiske windows kursam sonra o windowsu c diskine geri taşıyabilir miyim diye sordum
  6. hellwinx23

(Harddisk Harici) arkadaşlar harici harddiske format atacagım ama atınca c diskine geri atabilir miyim windowsu başlık için kötü yazıma kusura bakmayın yazıyı kısaltmam lazimdi
  7. hellwinx23

Biosta yanlıs bırseye bastıgım icin siyah ekranda kaldı

Kral yaptım platform key e bastım ekran gıderken
  8. hellwinx23

Olmadı kral acılmıyoe hala
  9. hellwinx23

Reis pekı pc kapalıyken mı yapmam lazım
  10. hellwinx23

Arkadaşlar merhaba secure boot açmaya calısırken User mode falan dedi pk key alın falan dedi işte ben bios dan pk keyi buldum 0 falan yazıyordu çift tıkladım bırşey dedi yes dedim Reset without saving dedi yes dedim pc sıyah ekran oldu aç kapa yaptım duzelmedı
  11. hellwinx23

Bilgisayar eskisi gibi performans göstermiyor

abi cpu sıcaklığım 95 muhtemelen ondan kaynaklı oluyorr
  12. hellwinx23

f65 yok gercektende ama ben f67d yi indireceğim değilmi 1733680814 89,92 arası oluyor cpu ısınması bios updateledım pek fazla bir işe yaramadı sanırsam
  13. hellwinx23

biosa girip baktım f65c imiş benım bios sürüm
  14. hellwinx23

anakartım gigabyte b450m s2h rica etsem siz bakabilir misiniz ben yanlış bir şey yapmak ıstemıyorum şuan 1733678656 reis f61miş sürümüm
  15. hellwinx23

onu nereden bakacağımı bilmiyorum
  16. hellwinx23

anladım reis cpu sıcaklığına nerden bakıcam ben unuttum bakmaya bakmaya amd nin kendi softwaresinden mi 1733677878 reis amd işlemci sıcaklığı 95 sabit arada 95.2 94 e iniyor kafayı yıyeceğim oyunda bile değilim şuan
  17. hellwinx23

gpu sıcaklık 27 şuan 1733677661 işlemciye sıktırmıştım 3 4 gün önce
  18. hellwinx23

Arkadaşlar merhaba bilgisayarı tam olarak ne zaman aldım bilmiyorum ama tahmini olarak 2020 haziran ayında almıştım o zamandan bu zamana ekran kartı rx550 vardı amd radeon 6700 ile değiştim işte performans güzeldi son 2 3 4 haftadır gerçekten çok büyük fps droplar yaşıyorum lolde bile fps drop...
  19. hellwinx23

Monitörde 3 beyaz cizgi var

reis zaten monitörün altı baya ısınıyordu ondan dolayı mı 1694275319 pc hesabım bu buarada benım
  20. hellwinx23

amd radeon software kayıt ve görüntü tekrarı alınmıyor

arkadaşlar video kaydı ve görüntü tekrarı almıyor yardım eder misiniz bir hata falanda vermiyor mouse imlecinin yanında yükleniyo çıkıyo gidiyo sonra kayıt ve görüntü tekrarı almıyor önceden alınıyordu ama sürümden dolayı mı bilmiyorum
Top Bottom