Arama sonuçları: *

1. H

Kasamın fanlarına elektrik gitmiyor.

Güç kaynağının yanında böyle bir şey var. Bunu sen deyince anladım hocam. Sabah bundaki kabloları bile kontrol ettim. Ama bir daha kontrol edeceğim. 1727972157 Kontrol ettim hocam ama eksik ya da gevşek bağlantı görünmüyor. Var mıdır bir önerin?
  2. H

Kasamın fanlarına elektrik gitmiyor.

Gençler selam. Uzun süredir kasamın fanlarına elektrik gitmiyordu. Aç-kapa yapa yapa, bildiğin düz kontak ile çalışır vaziyete geliyordu. En son dün baya uğraştırdıktan sonra açıldı. Bugün ne kadar uğraşırsam uğraşayım açılmadı. Pc çalışıyor, sadece ARGB fanlar çalışmıyor. Kabloları da kontrol...
  3. H

EA FC 24 Grafik sorunu

yazdım hocam oraya genel çözümü. Bir dene onları.
  4. H

EA FC 24 Grafik sorunu

aynı sorunu ben 4060ti ile fifa23te yaşamıştım. Aç kapa yaptım düzeldi. Grafiksel hata var gibi. Texture da hata olsa açmaz diye düşünüyorum. Ekran kartının driverlarını güncelle hocam, üstüne de youtube tan bak nasıl dosya bütünlüğü Epic üzerinden doğrulanıyor. Bu tarz grafiksel hataların çoğu...
  5. H

OYUN OYNARKEN MASAÜSTÜNE ATMA SORUNU.

aynı sorun, up up
  6. H

İstanbul - Avrupa yakasında güvenilir bir bilgisayar tamircisi?

Gençler selam. Yakın zamanda küçük kardeşim emektar laptopumu düşürdü ve laptop arızalandı. İstanbul - Avrupa yakasında güvenilir bir bilgisayar servisi/tamircisi öneriniz var mı? Bizim mahallede babamın askerlik arkadaşı vardı; emektar patates kasamın ram ini çalmıştı. Başka bir taneside...
  7. H

Craftrise verilerimi dark webe satmış

EPOSTA, kullanıcı adı, şifre diyor. Craftrise hesabın ile gmail in şifresi aynı dğeil ise mailine erişemez. Burdaki olay büyük ihitmal 30-50 liraya satılan hesaplardan. Hem mail hem de craftrise şifreni değiş. Bağlantılı olabilecek diğer hesaplarının da.
  8. H

PC İYİ AMA HER OYUNDA KASIYO

laptopu şarjda kullanıyorsun değil mi? 1697786864 gaming laptopları mutlaka şarjda kullanman gerek. Isı da kastırabilir, altına soğutucu almalısın öyle bir durumda.
  9. H

YARDIM Yeni Pc Aldim Sinyal Yok Yardim!

klipsini kapa, vga anakart vermeyebilir, ekran kartına hdmi ile bağlan, monitörünü bilmediğimden bunu diyebilirim. Ram'i kontrol et üstüne bas oturmuş mu diye.
  10. H

YARDIM Yeni Pc Aldim Sinyal Yok Yardim!

ekran kartın oturmamış klipsi açtıktan sonra iki uçtan eş kuvet ile yavaş yavaş bastır.
  11. H

Leptop için şarj adaptör önerisi

sarf 34 ten laptopun markası ile ara. Ben oradan aldım, memnunum. 1696244172 marka ve model ismi*
  12. H

İtopya.com değişimi kabul etmemesi

kanıtları topla, thh ye başvur.
  13. H

Çözüldü✓ 2 5 aylık pcde masaüstünde sürekli drop yemek

.cmd yaz arama kısmına, yönetici olarak çalıştır şunu yaz : sfc /scannow Ekran kartı driver ini manuel güncelle. Darboğaz ustası değilim, ekran kartı bükücü hocamlar damlar gün içinde daha iyi yardımcı olurlar. yazdırdığım kodda sistemini tarıyor, bozuk dosyaları tarayıp düzeltiyor. Kendi...
  14. H

Boltkargo güvenilir mi ?

benim hatam hocam kusura kalma. Benim gelen kargo da itopyadan aldığım, bolt kargo getirdi sıkıntı yok. Gerisinde içime oturduğu için d&r alışverişi ufak bir veryansında bulundum.
  15. H

Boltkargo güvenilir mi ?

dün geldi kargom. Alabilirsin. Kutuda hasar yoktu. Bende gamepad ve fare almıştım. D&R'ın burdan yedi ceddine selamımı yolluyorum. Açılmış/outlet ürünü daha pahalıya sattılar, gelirken de kutusu ezik geldi. Eski fiyatından garantili olarak itopyadan aldım gamepad i. D&R'dan elektronik, mümkünse...
  16. H

Çözüldü✓ PC YE BİRSÜRE DOKUNMADIĞIMDA OTOMATİK UYKU MODUNA ALIYOR

denetim masasına gel, küçük simgeleri seçmen lazım orada bir seçenek var. Oradan güç seçeneklerine gel, kurcalayarak ta bulursun oradan.
  17. H

Oyunlar geç yükleniyor

harddisk in sağlığını kontrol et bi. Bir programı vardı, adını hatırlamıyorum, arkadaşlar yardımcı olurlar zaten.
  18. H

Oyunlar geç yükleniyor

hdd yavaştır zaten. Ama ekstra yavaşlık diyorsan yeterli alanın yoktur. Hdd kaç gb, ne kadar boşluğun var?
  19. H

Bu sistem ve internetle yayın yapabilir miyim=

yaparsın. youtube tan yayın ayarlarına bak. deneme yayını aç, kendin için uygun bir ayar buluncaya kadar dene.
  20. H

Yeni topladığım sistemde Anakart üzerinde CPU ve DRAM ışıkları yanıyor

ram leri sıkıca bastır. Bende kasa aldığımda ramler oturmamıştı. 1694067939 sıkıca dedim de, kırma. Tık sesi duyduysanolmuştur.
Top Bottom