Arama sonuçları: *

1. H

Mavi ekran hatası nasıl çözülür

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kitlenip duruyordu sonra bir gün gitti monitore ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım hafif yamulmustu sonra düzelttim biraz tekrar taktım düzeldi sonra bir daha mavi ekran ama ekranın yarısı da siyahtı sizce kablodan mi oluyor?
  2. H

Mavi ekran hatası nasıl çözülür

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kitlenip duruyordu sonra bir gün gitti monitore ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım hafif yamulmustu sonra düzelttim biraz tekrar taktım düzeldi sonra bir daha mavi ekran ama ekranın yarısı da siyahtı sizce kablodan mi oluyor?
  3. H

Bios entegresi bozulması

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kutlenip sonra mavi ekran veriyordu bende sartelden kapatıp açıyordum sonra monitöre ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım kablo hafif egrrilmisti biraz düzelttim taktım ekran geldi sonra bir daha mavi ekran aldım bu seferde ekranın yarısı siyahtı yazilar...
  4. H

Bilgisayarı yere düşürdüm

Peki ekran kartında bir sorun var mıdır ya
  5. H

Arkadaşlar Rami ilk baş tam takamadim sonra iyi oturttum açıldı ekran şifreyi girdim tekrar gitti açılmıyor.(düştükten sonra Rami sokmeden kullanabiliyordum
  6. H

Tamamdir teşekkürler 1650505825 Tamamdir teşekkürler
  7. H

Tamamdir teşekkürler peki mesela bilgisayarda kasma donma ne bilim performans düşüşü olur mu 1650504574 Tamamdir teşekkürler peki mesela bilgisayarda kasma donma ne bilim performans düşüşü olur mu
  8. H

Arkadaşlar kasa yerde duruyor herhangi bir yükseklik yok bir anda arka kapağının üstüne düştü ve bilgisayara baktığımda mavi ekran verdi yazılar yazdı %30 tamamlandı falan ama bu yazılar iç içe girmisti ve bulanikti sartelini kapatıp açtım, bilgisayarı başlattım bir sorun yok gibiydi. Sizce...
  9. H

Bilgisayarım aşırı kasmaya başladı

Tamamdır teşekkürler
  10. H

Evet olabilir ama bu sorun son 1 aydır var sadece Rust oynarken de değil instagram da gezinirken falan da 1648056756 7 ay felan oldu temizletmeyeli ve macun sürmeyeli evet ondan da olabilir haklısınız teşekkürler
  11. H

Rust oynarken arkada google açıyorum ve sağıma soluma dönerken oyun gidiyor resmen ve arada bir değil sürekli oluyor. Valorant falan oynarken de takılmalar oluyor FPS yüksek ama oyun fena takılıyor ve Google' a tıklıyorum uzun süre açılmıyor bazen böyle mouse takılıyor aşırı yavaş ilerliyor...
  12. H

fortnite bilgisayarlarda tam olarak kaç gb?

İndirirken 60 silerken 100gb
  13. H

Ekran Kartı Fanı Dönmüyor

Evet 60 dereceden sonra dönmeye başladı
  14. H

Düzeldi kasanın yanını açınca max 75
  15. H

ağır oyunlarda
  16. H

80 - 85
  17. H

Arkadaşlar dün bir arkadaşın söylemesi üzerine kasam ısındığı için temperli camı çıkarttım ve ekran kartının fanı dönmüyordu youtube videosu izliyordum ve ekran kartının fanları dönmüyor belli bir ısı seviyesinden sonra mı dönüyor acaba? -Rog strix rx570
  18. H

Pc nin kendini reslemesi

Bende de çok oluyor
  19. H

Anakartım rx460 4gb ile uyumlu mu?

Ekran kartları her anakarta uyar sadece üst model alt model olmadığı sürece ki bunda yok
  20. H

FPS DROP SORUNU

Sistemi ne zamandır kullanıyorsun?
Top Bottom