Arama sonuçları: *

1. ihsanu

Bilgisayar açılırken fanların durması

Benim pcde sürekli olarak kasa fanlarım çalışıyor hiç durduğunu görmüyorum başlangıç dışında. Boşta bile dönüyor
  2. ihsanu

Bilgisayar açılırken fanların durması

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı her açışımda marka ekranına gelene kadar fanlar dönüyor, bu ekrana geldikten sonra durup 1 saniye sonra tekrar çalışıyor. Bunun sebebini veya fanların nasıl sürekli dönmesini sağlarım veya bu bir özellik mi? bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim...
  3. ihsanu

Windows defenderin CPU %100 RAMI DE 10 GB KADAR KULANMASI

Merhaba benimde böyle bir problemim vardı, öncelikle ben bir video izleyerek çözdüm fakat forumda benden bilgili arkadaşlar vardır. Yaptığım işlemin ne kadar yararlı veya zararlı olacağını bilmiyorum fakat benim işime yaramıştı. Öncelikle Görev Zamanlayıcısına gir, Daha sonra sol tarafta...
  4. ihsanu

AM5 sisteme geçilir mi?

5800x'i Mart 2023'te aldım.. Kesinlikle şuan senin yerinde olsam 5600 alırdım. Çünkü 5800x'i soğutmak için 300tllik termal macun ve 240mm Sıvı soğutucu bile yetmiyor. Eğer dersen ki kasan kötü oda icue4000x. Şuan kasadan rüzgar geliyor ama işlemci soğumuyor oyunlarda.. Şuan sistem toplayacak...
  5. ihsanu

AM5 sisteme geçilir mi?

Şimdi 3060 kaç gb öncelikle? Benim işlemcim Ryzen7 5800X, 3060'ı(12GB) cayır cayır götürüyor 1 kere darboğaz yaşamadım. Benim işlemciyi götürüyorsa 3060 senin alacağın 5600'üde götürür diye düşünüyorum.
  6. ihsanu

Translate ana dili değiştirme

Bir şeyleri almancadan çok fazla mı çeviri yapıyorsunuz? Çünkü ben kendimi kontrol ettiğimde benimde ingilizce diğer hesaplarımda solda türkçe var sadece sürekli ingilizce çeviri kullandığım hesabın ingilizce(sol taraf)
  7. ihsanu

AM5 sisteme geçilir mi?

Merhaba ne işle uğraşıyorsunuz bilmiyorum fakat bu kadar güncel olmaya gerek yok, ben AM4 sistem toplayalı 1 sene oldu ve en az 5 sene daha beni götüreceğine inanıyorum. Bu kadar güncel olmaya çalışmak bence israf olur.:)
  8. ihsanu

Sıvı soğutucu Pompası geç çalışıyor!

Arkadaşlar selam, sistemimde kullandığım sıvı soğutucunun pompası sys_fan 1'e bağlı, oyun oynadıktan sonra değerlerimi kontrol ettiğimde işlemcimin sıcaklığı 89 derecelere kadar çıkıyor, öncelikle(termal macun yeterli ve oyunu kapatır kapatmaz 39 dereceye düşüyor).. Bios ayarlarımda ise sys_fan...
  9. ihsanu

Anakart islemci soketimin pini yamulmus olabilirmi

işte şimdi oldu hocam anakart pinlerinden ötürüymüş o halde
  10. ihsanu

işlemcin intel galiba ve şuanlık bozukluk anakartından dolayı olduğunu düşünüyorum, bence işlemcinde bir şey yok ama neticede ben sadece çok fazla bu parçalara merak salmış birisiyim. Bir profesyonel olmadığım için ne desem yanlış olur,en kısa sürede düzgün bir servise baktırmanı öneririm ve...
  11. ihsanu

Ama çok dikkatli olmalısınız
  12. ihsanu

Pc açılmıyor ne yapmalıyım

anakartın modeli nedir ?
  13. ihsanu

daha fazla zorlamanızı tavsiye etmem fakat görünüşe göre o pinler sıcağında etkisiyle işlemciyle azda olsa olan teması tamamen kesmiş diye düşünüyorum, az önce biraz sizin için araştırdım adamlar cımbızla falan düzeltmiş ama bana çok sağlıklı gelmedi, pini kırabilirsiniz..
  14. ihsanu

Buralarda ne olduğu anlaşılmıyor, kontrol eder misiniz bir problem var mı diye..
  15. ihsanu

Windows 11 hata alıyorum!

Arkadaşlar selam, dün akşam bilgisayarımda ufak tefek sıkıntılar çıktı.Bilgisayarımda çöp doluydu, temiz kurulum yapmak istedim ancak fotoğrafta göreceğiniz sorunla karşılaştım(Ayrıca yükleme ekranında kasma gibi bir şey oluyor). İnternette her gördüğüm şeyi denedim ama düzelmedi, daha sonra...
  16. ihsanu

Dc Sesim Kesile kesile gidiyor?

benim kulakılığımda arka tarafa takılıydı, kablo ısınınca ses kesik kesik gidiyor, daha dün yaşadım eğer usb ise kulaklık öne almanızı tavsiye ederim. eğer değilse sıcak olmayan bir yoldan geçirmenizi tavsiye ederim.
  17. ihsanu

kulaklığınız kasanın egzoz fan tarafına mı takılı yoksa ön tarafa mı
  18. ihsanu

Discordda Krispy gürültü engellemeyi kapatıp deneyebilir misiniz ?
  19. ihsanu

İntel RST driver dosya

Tam bilmiyorum sadece küçük bir araştırma yaptım, bunu mu arıyorsunuz ...
Top Bottom