Arama sonuçları: *

1. I

PC oyunlarda çok fazla FPS drop yiyor.

Ram'i 32 GB yap drop sorunun kalmaz
  2. I

SECURE BOOT AKTİF OLMUYOR YARDIM

other os yapıyorum fakat msinfo32 kısmında secure boot hala kapalı gözüküyor nasıl çözebilirim bunu?
  3. I

EKRANIM ANLIK BOZULUYOR LÜTFEN YARDIM

hdmi kablosunuda denedim ondada oldu heralde monitörde sıkıntı var
  4. I

144hz e çekince düzeliyor anlıyamadım bi türlü
  5. I

yok hocam bende her zaman oluyo
  6. I

Bilgisayarı komple yeni aldım Monitör felan kasa 1 hafta oldu 3 gündür böyle bir sorun yaşıyorum nedeni nedir acaba? Monitör: AOC 25G3ZM Ekran kartı: 4060Ti 1724601914 +
  7. I

FANLARIM ÇALIŞIYOR FAKAT LEDLER ÇALIŞMIYOR

Kasamı ve fanlarımı yeni aldım herşeyi düzgün bir şekilde taktım bütün fanlarım çalışıyor fakat kasanın ön kısmındaki 3 fanın Ledleri çalışmıyor ama fanlar aktif çalışıyor Anakart: Asus Prime A320M-K Kasa: GameMaster GM-210K Beyaz RGB Kumandalı Fan: Kasanın kendi fanları
  8. I

DONANIM ARŞİVİ GT2 AMD Soru

İşlemci Ryzen 5 5500 Ekran kartı RX 6600 valorantta fps im normal 250 230 300 210 arası gidip geliyor ama csgo yu indirdim csgo da fps im 130 140 tab a basınca 100 e düşüyor ne alaka anlıyamadım bilen varsa yardım edebilirmi ?
  9. I

Donanım Arşivi GT2 Sistemin Parçaları Farklı Model Geldi?

görüşücem inşallah olumlu dönerler 1658766112 doğru diyorsun 1658766438 Buda faturam
  10. I

Ben boşunamı uğraştım ilk almak için benim aldığım sipariş detayı belli bana gönderdiklerine bakarmısın 1658764650 Abi senden bi yardım bekliyorum ne yapabilirim ? @Abdullah Hacıgül
  11. I

Gaming Gen Tr den Abdullah abinin çıkardığını 9999 TL lik kasayı aldım hemde ilk alanlardan birisi benim parçalarınada baktım sipariş detayınada baktım yazan Anakart B450-M A II bana gönderdikleri B450M Dragon yazan Ram modeli Fury bana gönderdikleri model Corsair kasa modeli desende farklı...
Geri