Arama sonuçları: *

1. J

99.fps çok düşük sorunu

sıkıntılı bir arkadaşa benziyor
  2. J

Oyunlarda Ultra ayar takıntılı mısınız ?

60+ fps stabil deneyim için yeterli. Oyun takıla takıla ilerliyorsa napayım max grafikleri :/
  3. J

Ping sorunu yaşamaktayım

wot blitz'den daralıp wot pc indirdim başlangıç için önereceğin heavy ağacı var mı?
  4. J

Çözüldü✓ Oyunlarda restart atma veya kapanma

Bu ara bende de warhammer 3'e girince pc reset atıyor.Olası çözümleri yazarsanız sevinirim boş vaktimde denerim.
  5. J

İlk oynadığınız oyunu hatırlıyor musunuz ?

ps1 alone in the dark 2005 civarı olsa gerek ps1 crash bandicoot oyunları falan vardı onları oynardım. Fosillere selam olsun
  6. J

STALKER 2 İçin Sistemim Nasıl Performans Verir?

Troll konu. rx 580 falan var sandım konuya tıklarken.
  7. J

Valorant açılırken cpu%0 oluyor yardım!

Uygulama açılışı sırasında cpu kullanımını dert edeni ilk defa görüyorum. Ne güzel işte efor sarf etmiyor işlemcin valorant çöplüğü için. Oynanışına etki eden bir durum yok anlaşılan.
  8. J

Son model PC FPS Düşüyor Lag sorunu.

vsync aç cs go da stutter muhabbeti cs2 çıktığından beri var. Herhangi bir konumda yürürken olabiliyor.
  9. J

Bilgisayarı kapat diyorum 5 dakika sonra kasa kapanıyor.

ssd yada hdd ne kullanılıyorsa ondadır problem
  10. J

anakartim yandi napayim

Soğuk su için. Yeni anakart alın yada anakartı yakın bir tamirciye gösterin kurtarılabilir mi baksınlar.
  11. J

Oyunlarda Akıcılık İçin Ayar

Vsync açık oynuyorum ben her oyunu. 165 fps sabit akıcı yeterince. Yetersiz geliyorsa gözüne kapalı dursun.
  12. J

Sinirliyken kaza oldu ve iç ekran kırıldı. Tamiri olur mu?

Noluyor la burada? Desenize kavga ediyoruz kola çekirdek alırdık. İnsan bi etiketler şuraya kaçırdık olayları.
  13. J

Sinirliyken kaza oldu ve iç ekran kırıldı. Tamiri olur mu?

Servisle konuşun.Fiyat uçuksa yenisini alın.
  14. J

Sağlığı düşen M.2 SSD'yi garanti kabul eder mi?

Bilgisayarın 2 saniye yerine 3 saniyede açılmasını sorun edecek kadar takıntılı değilim diyelim. Hangi ssd'nin hangi anakartta ne kadar performansla çalışacağını da almadan önce kontrol ettiğim için sapık gibi sağlık kontrolüne sokmuyorum bilgisayarı.
  15. J

Sağlığı düşen M.2 SSD'yi garanti kabul eder mi?

Tahmini 20 yıldır bilgisayar kullanıyorum bir kere açıp da şu hdd sdd sağlığına bakayım dememişimdir. Nerden esiyor bunu kontrol etme isteği
  16. J

Çözüldü✓ bilgisayarımda gerçikme yaşıyorum ama internetten kaynaklı degil

Probleme dair örnek bir video at buraya varsayımlara göre ilerlemeyelim
  17. J

Çözüldü✓ bilgisayarımda gerçikme yaşıyorum ama internetten kaynaklı degil

Paket kaybı yaşıyorsun. Problem internetinle ilgili. Kablolu bağlantı kullanın gerekirse modemi değiştirin.
  18. J

Çözüldü✓ Yeni PSU aldıktan sonra bir güncelleme vs. gerekiyor mu

Psu'yu ufak okşayışlarla güncelleyebilirsin. Elektrik akışı olursa sağlam çalışıyor demektir.
  19. J

Ekran kartı sıcaklığı

Hwinfo64 indirip pc bileşenlerinin sıcaklıklarını takip edebilirsin.
  20. J

Laptop fan temizliğini nasıl yapabilirim ?

Laptopun marka modelini yaz youtube a. Adım adım kasanı açarak temizle.Macunu yenile.İşlemlerin tam tersini yaparak kasayı topla.
Top Bottom