Arama sonuçları: *

1. J

Monitörüm kendi kendine kapandı

bendede rampage rm-165 var oyun oynarken aniden siyah ekran oluyordu geldiğinde 60hzye falan düşüyor oyun oynarken inanılmaz yırtılma masaüstünde mouse imlecini oynatırken bile gözle görülür fark oluyordu gönderdim garantiye yazılımı güncelledikmi ne dediler düzeldi
  2. J

monitör kapanıp açıldığında gözle görülen bi fark oluyormu takılma hafif kasma gibi
  3. J

monitör ne
  4. J

APU Sistem Ekran Gidip Gelme Sorunu

amd radeon yazılımı bendede çok sıkıntı veriyor sürekli güncelleme alıyor güncellemezsen hata veriyor bende
  5. J

bios ayarlarından pc açılırken anakart logosunu kaldırmak

valorant lol csgo yüklüydü sadece
  6. J

bilgisayarım kapalıydı uyku moduna falan hayatımda 1 kere almadım almamda power tuşuna bastığım gibi masaüstüm geldi ve pc kapalıydı
  7. J

pcyi açıyorum ilk rampage geliyor monitör sonra gigabyte'ın 2 tane logosu geliyor sonra açılıyor pc 3400 okuma 3000 yazma 500gb m2ssd var 1 saniyede açıldığını hatırlıyorum bu gelen logoları kaldırırsam hızlanırmı yada kaldırabiliyormuyum bu logoları
  8. J

Bilgisayar kasa temizliği

fazla yakından tutmayınca bi sıkıntı olmuyor
  9. J

PC BAZI OYUNLARIN BAZI HARİTALARINDA ANİDEN KAPANIYOR

Arkadaşlar 2. ayda amd ryzen 5 3400g li apu sistem dizdim pcde hiç sıkıntı yok oyunlarda fps acısından mükemmel ama örnek veriyorum csgo da bazı surf maplerine arkadasımla giriyoruz arkadaşım bi basamaktan atlıyor ben arkasından atlayınca pc kapanıyor bunu 2 3 kere pcye reset atıp denedim hep...
  10. J

Cpu fan soketini sökemiyorum

onun tırnağı var kanka onu tornavida gibi bi şeyle ayırıp çıkarabilirsin anakarta baskı uygulamadan bende ucuz bi psu almıştım çıkarırken anakartı çatlatıyordum ince bi tornavidayı o tırnağın arasına sok gerdirip çıkar
  11. J

soketi dediğin tam olarak neresi aga cpunun fan soketimi var cpu fanının bi tane güç kablosu var oda anakarta takılıyor sen anakarta takılanımı çıkaramıyorsun
  12. J

soketi dediğin tam olarak neresi aga
  13. J

bende ryzen 5 3400g vardı sistemi ayırmam gerekiyordu fanın vidalarını söktüm çekiyorum gelmiyor macunun donduğunu unutmuşum anakart yanmıştı sinirliydim çıkacaksan çık diye bi çektim işlemcinin pimini sökmeden onuda çıkarmışım allahtan amd galiba bunu düşünmüş bişey olmadı işlemciye
  14. J

Laptop aşırı ısınma sorunu hata

ben evde içini açıp gözümle gördüğümü temizlemiştim fan hava çıkışıdnan bir yumak toz çıktı ve bilgisayarın soğuk hava üfleyebildiğini öğrendim baya fark ettiriyor eğer temizlenmediyse içini açıp bi temizle derim
  15. J

Benim bilgisayarımda fps cs go olmak üzere düşük fps alıyorum

iş yerindeyim orayı kaçırdım seni konu sahibi sandım kb :)
  16. J

hayır taktığın ekran kartı işlemcini sınırlıyor çıkarıp bi 8 gb ram daha taksan neredeyse 2 katı olacak
  17. J

evet ekran kartını yeni gördüm bende yok ekran kartı
  18. J

galiba evet tek anlamadığım çözünürlük
Top Bottom