Arama sonuçları: *

1. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Sistemi hazır olarak incehesap'tan almıştım. Klasik bir şekilde bağladım kartı. Tek kablodan iki çıkış. Benim siyah ekran sorunum oyun esnasında veya ısınma sebepli değildi. Komple Windows boot olmuyordu. Masaüstüne dahi gelemiyordum. Açıkçası aldığım günden beri memnunum nazar değmesin. Nvidia...
  2. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Aynen öyle çok garip bir durum. Ne oldu çalışmadı ne oldu çalışıyor. Çalışsın da uğraştırmasın beni. İnşallah bozulmaz yine.
  3. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Güncelleme: Şuan kartı aldım ve taktım çalışıyor ekran da geliyor performansta da sıkıntı yok. Ama korka korka açıyorum resmen bir daha gidecek mi acaba diye. Çünkü ilk olmasında format atmıştım ve düzelmişti, 4 gün sonra komple gitmişti. Hiç bir şey anlamadım bu işten. Ne oldu gitti, ne oldu...
  4. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Amd ryzen 7 2700x 16 gb 3000 mhz ram 600 watt 80+ bronze psu 480 gb ssd 2 tb hdd Ama dediğim gibi linuxda da ekran gelmiyor.
  5. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Cevap için teşekkürler. Birincisi bu dediğinizi nasıl yapacağım? 2. Si. Psu gücü yetmese 6 aydır en başta sıkıntı çıkartmaz mıydı? Bir de hazır sistem olarak aldım. Cidden psu yetmiyorsa bu satan arkadaşlar bunu kontrol etmiyor mu acaba?
  6. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Arkadaşlar garantide dediler ki ekran kartı sorunsuz. Tüm testleri yapılmış, bütün benchmarklardan geçmiş uzun süre test etmişler. Ama ben takınca çalışmıyordu bu kart. Başka parçalarda sorun olsa diğer kartla nasıl sorunsuz çalışıyor. Kartı yarın alacağım merak ediyorum ne olacak. Pek ihtimal...
  7. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Ubuntu kurup deneyeyim dedim. Ubuntuda da ekran gelmedi siyah ekranda kaldı öyle. Garantiyi aradım minimum 2 hafta dediler. Kartta yazılımsal bir sorun olabilir dediler. Son olarak şu Windowsu internetsiz kurup otomatik güncellemeyi kapatıp deneyeceğim yine olmazsa garantiye yollayacağım artık...
  8. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

1- Kartın bu modeli sorunsuzmuş araştırdığım kadarıyla 2- Driveri kurunca ekran gidiyor. Son bir senedeki bütün driverleri denedim hepsinde aynı sorun devam etti. 3- HDMI da sorun olsa eski kartımı taktığımda da çalışmaz bence. Yada 6 aydır kullanıyorum elbet bir sıkıntı çıkartırdı. 4- Driver...
  9. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Sistemi hazır olarak aldım incehesaptan. 6 aydır falan da sıkıntısız kullanıyorum herhangi bir problem yoktu. Bu sorun ilk olduğunda windows güncelleme yaparken elektrik kesintisi olmuştu. Ancak onun üzerine de 3. defa windows kurdum. PSU ile ilgili sıkıntı olur mu bilemiyorum ama dediğiniz...
  10. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Xfx thicc ııı model kart. 600 watt 80+ bronze psu.
  11. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Denedim hocam. Şuan eski ekran kartımı taktım r9 280. Ve sorunsuz açıldı driver sorunsuz çalışıyor. Ama kendi kartımda gelmiyor.
  12. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Öyle yapacağım zira artık başka çarem de kalmadı. Kim bilir ne zaman gelir kart. Onu da geçtim kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkmazlar umarım.
  13. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Şuan driver kurulu değil ve pcden yazabiliyorum. Ama muhtemelen driveri kurduğum gibi gidecek yine. Kabloları da denedim çıkar tak yaptım. Kabloyla alakalı olsa şuan da görüntü giderdi sanırım.
  14. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Yok açılıyor dediğim gibi Windows logosundan sonra ekran gidiyor. Güvenli modda açıyorum açılıyor. Ekran kartı driveri kaldırıyorum normal modda da açılıyor. Ancak driver kurduğum gibi görüntü gidiyor. Sanki kabloyu çıkarmışım gibi monitör hdmı giriş arıyor bulamıyor. HDD ye kurmayı denesem...
  15. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Denedim. Sabah hiç bir sıkıntı olmadan kullandım kapattım ve artık açamıyorum. Garantiye yollasam 1 ay PC'siz kalacağım muhtemelen. Çözmeye çalışıyorum ama yapılacak her şeyi de yaptım. Geçen olduğunda format çözüm olmuştu bu sefer o da çözüm olmadı maalesef.
  16. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Güncelleme: bu sefer format bir işe yaramadı maalesef. Sorun devam ediyor. Driveri kurdum ve ekran gitti.
  17. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

XFX Thicc III. Şuan format attım yeniden ve driveri kuracağım bakalım çakılacak mı yine. Yada geçen olduğu gibi 3-4 gün sonra mı gidecek. Bios ekranını geçtim driveri kaldırınca pc de açılıyordu ama. Kart bozuk olsa o kadar görüntü gelir mi? Bilmediğimden soruyorum. 1603224158 Şuan bunu...
  18. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Yine aynı şuan yeniden Windowsu silip kuracağım sanırım. Hiç bir sıkıntı olmayan pc bir anda ne olduğunu anlamadım kafayı yemiş durumda. Windows silip kurduğumda tekrar yaparsa bundan ne anlamam lazım? Çünkü ekran kartı bozuk olsa hiç görüntü gelmez bence. Güvenli modda, bios ekranında vs hiç...
  19. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Öncelikle cevaplar için teşekkürler. Driverleri amd clean up utilitym ile kaldırdım sonra whql olanları kurdum yine bir şey değişmedi. Driver kurduğum gibi görüntü gidiyor. Driver fark etmeksizin.
  20. K

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Arkadaşlar nisan ayında kendime PC toplamıştım. Bugüne kadar herhangi bir sorun olmadan, hiçbir siyah ekran veya sürücü problemi yaşamadan geldim. Ancak geçtiğimiz perşembe günü PC birden siyah ekrana düştü oyun oynarken. Ardından defalarca aç kapa yapmama rağmen Windows logosundan sonra sanki...
Top Bottom