Arama sonuçları: *

1. K

Call Off Duty Warzone Donuyor

Bu şekilde hataya düşüyor. Daha düne kadar yoktu böyle bir şey dün olmaya basladı öcnesinde sıkıntısız oyanayabiliyordum. Dün kaldırıp tekrar indirdim bugunde aynı şekilde güncelleme yaptı ama sonuc aynı.
  2. K

Sistemimde Bir Sorun Olabilirmi?

Merhabalar; Aşağıdaki sistemi kullanıyorum ramler farklı suanlık bir ram garantiye gitti. Sistemi ocak 2021 de aldım ve yaklasık 1.5 yıldan fazladır hiç kapanmadı. Öncesinde T6 ultra vardı arızalandı Simdi nzxt x53 240mm sıvı soğutmasını kullanıyorum. Ama sistemde yaklasık 1 aydan beridir bir...
  3. K

Acronis Yedek Gözükmüyor

Merhabalar Şirkette kullanmış oldugum server ssd diskleri arızalandı. Acronis Server 11.7 ile yedek aldım yaklasık 380gb ancak acronis yedek içerisine girdiğim zaman klasör boş diyor. 1670521704 Ek2
  4. K

Mavi Ekran Windows kurulurken bu hatayı alıyorum

Ram de hata gibi geldi bana
  5. K

MSI Anakart BIOS açılmıyor

Bazı durumlarda olmuyor hocam MSİ de ideal olan f11 sonra enter setup demesi
  6. K

MSI Anakart BIOS açılmıyor

f11-enter setup
  7. K

PC internetin sınırlanması

Anakartın ne_?
  8. K

Yardım! İşyerimdeki sunucu böyle bir hata veriyor.

Merhabalar; RT Windows ve Windows 8 Windows Server 2012 Güncelleştirme: 2883201 bunu yüklemen gerekli. 1649078103 ya da sunucu üzerinde, "windows\system32\servermanager\cache" klasörü mevcut ise, içeriğini silerek, sistemi yeniden başlatıp, tekrar deneyebilirsiniz.
  9. K

GIGABYTE GeForce RTX 3050 3 Fanlı Modeli Kasama Sığarmı?

9.000tl bandında 6600xt ler. 3050 ler ise 7.000tl bandında 1648204791 2.000tl fiyat farkına değicek bir performans farkı varmı?
  10. K

İntel ile Nvida daha uyumlu geliyor bana ?
  11. K

Sorun çıkartmaz ise bu ekran kartını alıcam.
  12. K

Merhabalar; https://www.hepsiburada.com/performax-trinity-siyah-pencereli-argb-atx-kasa-pm-HB00000YHBBI kasam linkteki ürün. https://www.gaming.gen.tr/urun/154833/gigabyte-geforce-rtx-3050-gaming-oc-8gb-gddr6-128bit-ekran-karti/?ref=akakce&v=1.64.7 bu ekran kartı kasama sığarmı? Sorun çıakrtımı?
  13. K

Ram Kullanımı Sorun Olurmu?

Merhabalar; Bilgisayarım 7/24 Hiç kapanmıyor. Ram kullanımı ve işlemci kullanımımda sürekli bu şekilde. Bir sorun çıkartırmı?
  14. K

bilgisayar çalışıyor ama hdd ve power ışoğı yanmıyor

Diskin patlamıstır büyük ihtiamlle
  15. K

bilgisayar çalışıyor ama hdd ve power ışoğı yanmıyor

Önden darbe aldıysa lehimler zarar görmüş olabilir ve görüntü alıyormusun?
  16. K

Bu sistemi Ne Kadara Satabilirim?

Merhabalar; İ5 10400f GSkill 3000mhz cl 16 8gb ram James Donkey 512gb m2 ssd (2000/1700) Fsp hydro 700watt 80+ Psu MSİ b460m Bazooka Anakart T6 Ultra CPU soğutucu Performax Trinty Siyah ARGB oyuncu Kasası Bu sistem bu şekilde ne kadara satabilirim? Sistemin tüm parçaları Şubat ayında alındı.
  17. K

R5 2600 sistemde oyunlar kendini kapatıyor

ram bitanesini çıkar öyle oyuna girmeyi dene tekrar kapanırsa onu tak ötekini çıart
  18. K

BİLGİSAYARIM MASAÜSTÜNDE KASIYOR

Malwarebytes ile bi tarama yapın birde bilgisayarınız uzun süre yeniden başlatılmadıysa normal bir durum olabilir.
  19. K

PC topladim açılmıyor

Biosta gördü demi teknik olarak. Gördüyse eğer bir flash belleğe windows7 -8-10 farketmez rufus üzerinden İSO yu yazdır ve format atma ekranına gel. büyük ihtimalle diskleri oluşturmanı istiyordur. Oradan oluştur.
Top Bottom