Arama sonuçları: *

1. kaani

Bilgisayar kasılıyor

Sorun devam ediyor ve delirtecek. Birisi çözse para bile ödemeye kabûlum.
  2. kaani

Bilgisayar kasılıyor

Yap kral ne olacak biz bizeyiz :D Dual boot var aslında Windows 10 da yüklü, onda da bir deneyeceğim temiz kurulumdu. Bilgisayardaki kayıtlı hesaplar vesaire olmasa direkt formatı basarım ama hiçbirini hatırlamıyorum gerektiğinde tıklayıp giriş yapıyorum :D
  3. kaani

Bilgisayar kasılıyor

Hep 3.80 GHz görüyorum, o anda da 3.87 3.88 GHz civarı dolanıyor.
  4. kaani

Bilgisayar kasılıyor

3600 MHz de destekliyor diye biliyorum hocam, 3200 MHz rahat destekler diye düşünüyorum. Birkaç yerde de bu değerleri gördüm ama hiç bahsettiğiniz değerlere denk gelmedim.
  5. kaani

Bilgisayar kasılıyor

İşte ses kasılması dediğim o evet. Sistemde bir tek işlemci düşük gibi duruyor zaten :D OCCT testinde 93 dereceyi gördüm 1 dakika 30 saniyelik testte. Her şey güncel. Virüs olsa yapacağını sanmam böyle bir şey. Temiz kurulum yapamam hesaplarımın hepsi kayıtlı ve çoğunun şifresini bilmiyorum...
  6. kaani

Bilgisayar kasılıyor

@TahinPekmez devam ediyor :/ Arkada yeniden sorun yaşandığı zamanki gibi Opera GX, Chrome, Discord ve CS2 açtım, sonuç aynı şekilde kasılmalar oldu.
  7. kaani

Bilgisayar kasılıyor

Sen işi biliyorsun hacı. Tak diye çözüldü sıkıntı. OCCT testi yaptım hiçbir şekilde kasılmadı. Bakalım tekrar kasılacak mı normal kullanımda, göreceğim :D Umarım kasılmaz.
  8. kaani

Bilgisayar kasılıyor

Kapalı 2133 MHz, profil 1 direkt 3600 MHz.
  9. kaani

Bilgisayar kasılıyor

Sanmam hocam, daha çok yeni. MSI Spatium M390 kullanıyorum. 2 tane seçenek var birisi profil 1 diğeri de kapalı durum. Kapalı duruma alınca 2133 MHz'de çalışıyor :D Bozar mı performansı :D
  10. kaani

Bilgisayar kasılıyor

2400 kullanıyordu galiba ben 3600'e çekmiştim, destek vermez mi? A320M S2H anakart, Ryzen 3 3100 işlemci. Yine düşürmeyi deneyeceğim. 1711306531 Performansta ne farkı olur düşürsem?
  11. kaani

Bilgisayar kasılıyor

Peki hocam sorumuza gelecek olursak, neden olur bu ? :D
  12. kaani

Bilgisayar kasılıyor

Meşhur flood, devamı da var :D Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana...
  13. kaani

Bilgisayar kasılıyor

Merhabalar, bilgisayarı normal kullanırken sürekli kasılıyor. Takılma gibi değil ama sesler kasılıyor ve fare takılıyor sadece. Güç kaynağı mı yetmiyor diyeceğim bence yeterli, sorun nedir nasıl anlarız nasıl çözeriz? Sistem: Ryzen 3 3100 RX 5700 XT Deepcool PK550D 16 GB RAM
Top Bottom