Arama sonuçları: *

1. kadiks

PC ye ne yapmalıyım?

bunları oynamak için ekran kartını satmak yerine işlemcini değişsen daha iyi olur
  2. kadiks

Laptopla oyun oynadıktan belirli bir süre sonra oyun kasmaya başlıyor

büyük ihtimalle aşırı ısıdan kaynaklı işlemci performansını kısıyordur.
  3. kadiks

bu sistem forza kaldırırmı

Kaldırmaz.
  4. kadiks

Pc satanlar tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz

Satarken her şeyi doğru düzgün yaz ki sonradan yalancı durumuna düşme. Satmadan önce olası sorunlar için video vs tarzı kanıtın olabilir elinde onu değerlendir. Satarken nakit olarak almak yerine İBAN hesabına atılmasını iste. Açıklama kısmına ise bilgisayarı aldığını belirtecek şekilde yazdırt...
  5. kadiks

Oyuna girdiğimde bi süre sonra pc donup reset atıyor

Isınmadan kaynaklı olabilir. Oyun içerisinde ısı değerlerine baktınız mı? En son ne zaman macun yenilediniz?
  6. kadiks

Darboğaz nedir, fps yi ne kadar etkiler ve ne kadar zarar verir?

Soruna cevap olarak; Ekran kartının işlemciye oranla daha güçlü olması sonucu işlemci tam gücünü veririken ekran kartırının veremesidir. Mesela i3 2. nesil bir işlemciyi ele alalım. Ekran kartı olarak tercihim hd 7770 olsun. Hele ki valorant gibi işlemci odaklı bir oyuna girdiğimiz zaman ekran...
  7. kadiks

Valorantta darboğaz mı yaşıyorum?

Sürüp gönderiyor. Sadece ihtimallerden birisini değerlendirdim.
  8. kadiks

% olarak kullanımlar ne durumda? işlemcinin mhz ine bakar mısınız drop esnasında düşme fazla ise ısıdan kaynaklı da olabilir. En son macun ne zaman yenilendi?
  9. kadiks

Valorant ile ilgili sorun diyenler var ama bende niye hiç olmuyor bu takılma? 160-200 arası alıyorum ve drop fln yemiyorum.
  10. kadiks

Format atma flash bellek

Rica ederim :D
  11. kadiks

Format atma flash bellek

8 yazdıgına bakma yaklaşık 8000 olduğu için ona 8 gb diyorlar 7.6 veya 7.7 gb yapıyor ki bu değer bile yeter.
  12. kadiks

harddiskim normal mi?

Hayır.
  13. kadiks

Geforce experience videoları tam ekran kaydetmiyor

2 dakikalık klip olarak alıyorum son 2 dakikayı otomatik olarak kaydediyor. O şekilde klip alıyorum videoya kaydetmiyorum oyunun tamamını
  14. kadiks

Geforce experience videoları tam ekran kaydetmiyor

Kardeşimin hesabında böyle tam ekran kayıt alabilirken Benim hesabımda böyle alıyor. Bunu nasıl çözerim? Bu ayarlara alıştım tekrar 1080p ye dönmeyi düşünmüyorum.
  15. kadiks

bu bilgisayar Valorant kaldırır mı

O fps olarak oynatmaz. 8 gb ram olan videoda bile 20 fps civarı alıyor.
  16. kadiks

Shadowplay mikrofon sorunu

anladım hocam çok teşekkür ederim kulllanmayı denerim
  17. kadiks

rtx kartlarda varsa sadece ben kullanamam maalesef
  18. kadiks

Hocam biraz detaylı bahseder misiniz? Nedir bu rtx voice?
  19. kadiks

Merhabalar, klip alıp edit yapan birisiyim ve ekran kaydını geforce experience shadowplay ile alıyorum. Editlerime o an olan silah seslerini, verdiğim tepkileri de eklemek istiyorum ama mikrofonun çevredeki tüm sesleri almasından dolayı ekleyemiyorum. Bahsettiğim sesler fan sesi, bazen hışırtı...
  20. kadiks

İ5 2400 Gt 430 pc kapanıyor

psu kaldırmıyor olabilir çok güçsüzdür veya çok eski olduğu için güçsüzleşmiştir veya işlemci macunu bitmiş veya kuruduysa belirli bir sıcaklığın üstüne çıkmadan dolayı kapanıyor olabilir.
Geri