Arama sonuçları: *

1. K

Steam Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Teşekkür Ederim :)
  2. K

hesabımı geri aldım teşekkür ederim :)
  3. K

monitörümde sorun var

Bugün Monitörümü Kapattım Ve Lcd Temizleme Suyunu Sıktım Sadce Ekranın Üzerine Gelecek şekilde yani başka yerlere gitmedi sildim ve tuşuna bastığımda bir daha açılmadı neden olabilir dün steam heasbımı kaybettim şimdi de monitörüm bozuldu ne bahtsızmışım ben ya başka bi kare monitörüm var ona...
  4. K

Monitörüm Bozuldu Galiba

olsun sıkıntı değil düşünmeniz yeterli fakat vga soketi zarar görsede açılır öyle değilmi kabloda denedim çalışıyordu
  5. K

Monitörüm Bozuldu Galiba

Bugün Monitörümü Kapattım Ve Lcd Temizleme Suyunu Sıktım Sadce Ekranın Üzerine Gelecek şekilde yani başka yerlere gitmedi sildim ve tuşuna bastığımda bir daha açılmadı neden olabilir dün steam heasbımı kaybettim şimdi de monitörüm bozuldu ne bahtsızmışım ben ya başka bi kare monitörüm var ona...
  6. K

nasıl olacak acaba o detaylı söylersen iyi olur.
  7. K

denedim bişeyler teşekkür ederim gelişme olursa yazarım.
  8. K

iyide benim hesabım çalınmadı ki aynı zamanda bulamadım link atarsanız iyi olur
  9. K

eposta adresi nedir aldığım oyunların hangi karttan alındığına kadar herşeyini biliyorum
  10. K

Ben bugün pcmi formatladım steam hesabımın herşeyini hatırlıyorum giriyorum ama formatladığım için kod doğrulaması geliyor ama epostam hangi epostamda olduğunu bilmiyorum ve aynı zamanda epostanın şifresini adını falan bilmiyorum giriş yapabilme şansım varmıdır? sonuçta varlıklı aile çocuğu...
Top Bottom