Arama sonuçları: *

1. kasadam87

Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

Dostum millete laf yetiştireceğine sisteminin özelliklerini bilmen gerekirdi. Gömülü olarak gelen ram varsa hiç görünmez, eğer pc açılmıyor ise geri ver açılmıyor diye söyle.
  2. kasadam87

HDD'den ses geliyor ve dosya gezgini açılıyor

HDD'den ''hık'' şeklinde ses geliyor ve yerel disk D açılıyor. Sorun bugün oldu ve bu olay hdd bekleme süresince oluyor, yükte bir şey yok. Nasıl çözeceğim ?
  3. kasadam87

Sistemimde performans düşüklüğü yaşıyorum.

Windows güncellemelerini ve ekran kartı driver güncellemelerini kontrol edin. Lol'ü bilmem ama Cs2'de optimizasyon sorunu devam etmekte. Rx5500xt 8gb var senin kartla asagi yukari benzer, bende o lowda senin fps'i alıyorum normal. Zaten cs2 ekran kartını kullanma konusunda özürlü.
  4. kasadam87

Bilgisayar açılmıyor

Hocam ses analizinde ekran kartı arızası veriyor ram değil.
  5. kasadam87

Bilgisayar açılmıyor

OC yapılmadı. Bios pilini sökmedim, zaten pc şuan çalışıyor her 5-10 defa restart attırdıktan sonra açılmaya başladı. Edit:Ekran kartı driver'ını güncellemek için restart attım yine açılmıyor.
  6. kasadam87

Bilgisayar açılmıyor

Sistem açılırken 2 kısa 1 uzun ses arızası veriyor fanlar dönüyor ekran yok. Ekran kartıyla alakalı sanırım 25 kere reset attim açılmıyor. Ramları ,ekran kartını,kabloyu herşeyi söktüm taktım olmuyor. Bunu önceden yapardı bu sefer altın vuruşu yaptı sanırım.
  7. kasadam87

rx5500xt oyunda donuyor

Tamam deneyeceğim.
  8. kasadam87

rx5500xt oyunda donuyor

İşlemciyle alakalı bir durum gibi gelmiyor direk nvidiaya geçeceğim. Hangi kartı önerirsin islemci degistirmeden ? 1713588217 Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB OC EDİTİON
  9. kasadam87

rx5500xt oyunda donuyor

Çözen var mı ?
  10. kasadam87

rx5500xt oyunda donuyor

Oyundan oyuna değişiyor. Her zaman olmuyor , arada yapıyor bunu. Crysis3 de mesela dxgi_error_device_removed adında yeni bir hata aldım.
  11. kasadam87

rx5500xt oyunda donuyor

rx5500xt 8gb ryzen 3 3100 8+8 3200 mhz b450 s2h v2 sandisk m2 3d ultra 500 gb zalman megamax 700w Oyun sırasında ekran kartının donmasından bıktım.Ekran fotosu çekmiş gibi donup kalıyor , ne yaparsam tepki vermiyor. Bazen bilgisayar açılırken aynı haltı yiyor.Hdmi kablosunu çıkarıp takınca...
  12. kasadam87

Çözüldü✓ fps çok iyi ama oyunlar hiç akıcı değil

Sanmıyorum. Anlayan birisi elbet yardim eder. İyi forumlar
  13. kasadam87

Sorun yüksek düşük ayar değilde başka bir sorun var. Zaten ekran kartin apex için gayet yeterli
  14. kasadam87

Ekran kartı belleği normal. Sorunu tam olarak anlayamadım.
  15. kasadam87

Ekran kartı 2. El olmasi beni şüphelendiriyor emin olamadim. Yani sorunlu olabilir ,belkide bu yüzden dolayi satin aldığınız kişi satmıştır. Bu sadece teori.
  16. kasadam87

Oyun içinde ekran karti belleği (mem) değerini ss at
  17. kasadam87

Vram paylasir misin zahmet olmassa ?
  18. kasadam87

Ortalama 38 olmasi çok garip , bir sıkıntı var sanki. 131 de takılan değerin ortalaması 38 olmaz. Tüm oyunlarda ayni sorun varsa sürücü güncelleyin. Sürücü güncel ise temiz format atmanızı tavsiye ederim sorun ne zaman başladı. Yeni mi aldiniz sistemi ?
  19. kasadam87

Benchmark kısmına gel msi afterdan, başlatma ve bitirme kısayollarını yaz. Oyunda bu tuşlara bastığında görünür olmalı. https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-afterburner-ortalama-fps-1-ve-0-1-fps-goestermiyor.1332945/
  20. kasadam87

%1 %0.1 fps değerlerini ve framerateyi paylaşın. Msi afterburnerda cpu 1 değil normal cpu yu seçin o sekilde tekrar görüntü atin.
Top Bottom