Arama sonuçları: *

1. kdrk0

Call of Duty (MW2) açılmıyor.

Steamı tamamen kapatıp açmayı denedinmi
  2. kdrk0

Çözüldü✓ 365 gündür dinmeyen pc açlığımı dindirmem için şifremi bulmamda bana yardım edin

Bilişimcinin de yapabileceği şey pc ye format atmak olur bence. Bende birkeresinde mail adresimi unuttum hatırladığım tüm kombinasyonları deneyip bulmuştum
  3. kdrk0

Çözüldü✓ 365 gündür dinmeyen pc açlığımı dindirmem için şifremi bulmamda bana yardım edin

mail hesaplarının şifresiyle benzer olabilir. belki ordan hatırlayabilirsin
  4. kdrk0

RTX 4060 sistemde 165 Hz monitörde oyunda sağa sola bakınca akıcı görünmüyor

Monitör marka ve modeli nedir ?
  5. kdrk0

Hangi ekran kartını almalıyım ?

Senin kararın. Yanlış yönlendirmek istemem
  6. kdrk0

rx7700 xt nin gücü nasıl ve hangi kartla eşdeğer bilmiyorum ama ben nvidia alırdım
  7. kdrk0

Evet daha rahat edersin islemcine de yakışir uyar
  8. kdrk0

illa ikisinden biri olacaksa 4060ti almalısın. 3060 da 12gb ram olduğuna aldanma zaten hepsini kullanamıyor bile gücünden
  9. kdrk0

DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK KASMA SORUNU

hz kaç
  10. kdrk0

Bu sistem her oyunu açar mı ?

Sanki darboğaz yapabilir gibi geldi ama bilmiyorum
  11. kdrk0

Oyunlara girince PC donuyor kilitleniyor

bu uygulamayı indirip cpu, gpu, ram gibi tüm pc değerlerine bakabilirsin https://nzxt.com/software/cam
  12. kdrk0

Oyunlara girince PC donuyor kilitleniyor

ekran kartı sıcaklığını ölçtünüz mü ? 1714232619 benim eski pcde de vardı gerçi o 15-20 senelik bir pc ama bende sürekli donmasının ardından reset atardım.
  13. kdrk0

Chrome Ve Steam'de Gezerken Ekranda Siyah Kare Sorunu !!

bios güncellemesini dün yaptım ve bugünde birkaç kez sorunu yaşadım 1713628638 peki ya steam?
  14. kdrk0

Zaten sorun birkaç aydır devam ediyor ve sürekli güncelliyorum ekran kartını
  15. kdrk0

Herkese selamlar sistemim yeni sayılır 6-7 aylık bu sorun birkaç aydır devam ediyor ama fazla rahatsız etmediği için ellemiyorum fakat artık sorunu çözmek istiyorum google da herhangi bir anda örneğin arama yapacakken yada bir siteye girerken ekranın yarısı veya çeyreği siyah oluyor en fazla 3...
  16. kdrk0

Oyunlar durduk yere kapaniyor

Psu çok düşük en az 650-700 watt lazım bu gpu cpu ya
  17. kdrk0

Çözüldü✓ Valorantta Oyna Tuşuna Basınca ''Reset'' Atma Sorunu !!

Hayır sadece Valorantta oluyor Ve güç kaynağını yandığını zannetmiyorum pc daha 5 aylık
  18. kdrk0

Hepsi çok araştırarak aldığım markalar FSP 650 W 80+ Bronze Ram XPG 2x8 3600 mHZ
  19. kdrk0

Herkese selam valoranta girdiğimde Oyna Tuşuna basıyorum ve pc reset atıyor bilgisayarım gayet güçlü ve ısınmanın ı'sı bile yok neden olmuş olabilir sizce ?? (İnşallah Valoranttan Kaynaklıdır)
  20. kdrk0

bilgisayardan gelen kulak tırmalayıcı ses

fanlara kablo değiyor olabilir mi yada herhangi bir parça ?
Top Bottom