Arama sonuçları: *

1. K

termal macun ve temizleme

2400 liralık termal macun olmaz.
  2. K

fare oynatınca kasadan gelen tiz ses

kasayı uzağa koy.
  3. K

Asus Oyuncu Laptop 95 dereceleri görüyor

normal. bu tür leptaplara öyle pahalı macunlar sürmeyiniz mx6 falan gerek yok. illa iyi bir şey olsun isterseniz üçte biri fiyatına wipaste c2 falan alabilirsiniz. macun dediğimiz ince film tabakası, işlemci üzerindeki sıcaklığı bakır boru üzerine iletir yalnızca. sizin sorununuz leptap...
  4. K

Asus 4060Tİ VE Ryzen 5 7500F

4060 ti x8 kart. 2k için x16 kartlar daha iyi olabilir.
  5. K

İşlemciler Kaç Volt Üzerinden Beslenir?

yukarıdaki kimse ne dediğini bilmiyor. ben ryzenci değilim ama intel kanadını anlatayım. oc'li 14900k için en az 20 adet 105A ya da 90A drmos gerekir. oc'siz ancak power limitleri kaldırılmış 14900k ya da 14700k için en az 16-20 adet 70A ya da 90A drmos gerekir. power limitleri unlocked...
  6. K

Klavye rastgele fonksiyonlar

yeni klavye almak. klavye de mekanik değilmiş demek ki.
  7. K

işlemci yükseltme önerisi

işlemcini yükseltmek istiyorsan anakartını da yükseltmek zorunda kalacaksın.
  8. K

bilgisayar parçalarım ısınıyor

içi açılmamış olduğu için ısınıyor. içi açılmış olsa ısınmazdı.
  9. K

termal macun önerisi

2 gram 4 kullanımlıktır. vasat işlemcilere pahalı macun almayın paranız cebinizde kalır. wipaste c2 gibi fp macun alabilirsiniz. kalkıp da mx-6 gibi şeyler almayın yani vasat işlemci+soğutucu için.
  10. K

3080 li sistemim sizce "ne kadar" eder?

30 civarı.
  11. K

Bilgisayar İçin PSU Önerisi Lazım

https://cultists.network/140/psu-tier-list/
  12. K

Çözüldü✓ Mavi ekran hatası alıyorum

başka gereksiz fantezi isteğiniz yok mu? ben bekledim ama istememişsiniz. soruna gelince eğer raid yoksa yanlış çipset driveri yüklü.
  13. K

Pc açılırken windows logosunu görmek istiyorum

yapabiliyoruz ancak tüm sistem özelliklerini yazman gerekecek. örneğin benim monitörüm 6 saniyede açılıyor bilgisayarım 5 saniyede açılıyor. yani bilgisayarı açma tuşuna bastığımda direkt masaüstünü görüyorum çünkü monitörümün açılması daha uzun sürüyor.
  14. K

Msi a320m-a pro anakart ile 3600mhz ram çalıştırabiliyorum

anakart dandik (bayağı dandik) ancak xpg en kaliteli ddr4 çiplerini üretiyordu, 4100'lere kadar çıkabiliyor ancak tavsiye etmiyorum.
  15. K

FPS düşüyor Yardım lazım win11

nasıl yardım edelim gülüsü?
  16. K

Ez DEBUG ışıkları yanıyor ve sistem açılmıyor

macun ne? iletken mi bakalım. bir de yoğurtlayıp yoğurtlayıp sürmeyin kurban olurum ne kadar ince o kadar iyi 0.5gr iki kullanımlıktır.
  17. K

Bilgisayarım gereken hızı kullanmıyor

bedavaya daha fazla bilgi mi istiyorsun, nazikçe sor yanıtlarım. hayırlı günler hepinize. ipucu: anakart üzerindeki ethernet kontrolcüsü. genellikle msi A serisi anakartlarda bunu çok yaygın gördüm. diğer bilgi: kabloyla ilgisi yok ben de cat5 ile gigabit taşıyorum np.
  18. K

Bilgisayarım gereken hızı kullanmıyor

kabloyla alakası yok giriş seviye anakartlarla alakası var. hayırlı günler.
  19. K

Bilgisayara Virüs Girdi

%100. o türkçe yama bedvaya yapılmıyor işte ücretini kesmişler
  20. K

Güçlü bilgisayar ama düşük fps ve takılma sorunu

güçlü bilgisayar derken? gerçek 4070 ile leptap ekran kartlarına aynı isimlendirmeden vazgeçilmeli artık insanlar güçlü leptapım var sanıyor üzülüyorum.
Top Bottom