Arama sonuçları: *

1. K

Bilgisayarim kac tl eder ful garantili ilk sahibi

R5 5600 kutulu fanlı A520 asrock Xfx rx6600 Hikvision 2x8 16 GB Ram 512 GB m2 ssd Kasa deepcool 550w İlk sahibiyim 5 aylık cihaz 1 buçuk yıl garantili Bütün parçalar 0 alındı ve fatura da var her şey var Kac TL eder
  2. K

Bilgisayarım ne kadara gider?

Ölücüler hadi toplanın elinizde olmayan veya sahip bile olamayacağınız sistemlere düşük düşük fiyatlar söyleyin neredesiniz ?
  3. K

Bilgisayarım ne kadara gider?

Aga benim de sistem buna benzer profilimden bakabilirsin açtığım forumlara kimisi ucuz söylüyor kimisi pahalı yaklaşık 2.5k lık sıvı soğutma koyuyorum hiç parasına gidiyor sıvı soğutma içine öldürüyorlar
  4. K

Kasam kaç TL eder R5 5600

Anladım hocam garanti dolmaya yakın satsam daha mantıklı olacak garantili olması şuan bana avantaj sağlamıyor ilk sahibi olmam da pek etki yaratmadi belki mining kartı koysam milleti kandirsam daha faydalı olurdu :) teşekkür ederim cevabın için
  5. K

Kayseri 1711215619 Aga 13 liraya berbat PC ler var piyasada bütün parçalarım 4 aylık hepsi 0 ve 2400 liralık sıvı soğutma var üstünde PC yi öldürdün sende
  6. K

Arkadaşlar sistemim ful kutulu ful garantili kendim aldım alalı fazla süre olmadı 5 ay felan oldu R5 5600 A520 hws anakart asrock marka 16gb 3200 Luk ram var 512 lik M2 ssd var Kasa deepcool 4 fanli power de 550 lik olmasinlazim Ekran kartında rx6600 xfx var Deepcool le520 sivi sogutma var...
  7. K

Termal Macun sonrası ekran gelmiyor

Termal le alakası olmayan durum Ramler tam takılmamış Harddisk soktuysen takılmamış elektrik ve normal kablosu Ekran kartı pin girişi varmı yokmu
  8. K

GT 730 + AMD FX 8120 oyunlarda fps drop oluyor.

6100 serisi de yapıyor onu hocam HDD ile alakalı değilse sistemi güncellemek en iyisi olur
  9. K

Oyun akıcılığına dair

Senin sistemin bu adamınkinin yanına yaklasabilirse aynıdır
  10. K

SİLİNMEYEN VİRÜS NASIL SİLİNİR ?

Bağışıklık kazanıp böyle devam edecez yapacak bir şey yok
  11. K

(Lütfen yardım edin) Sürekli drop yiyorum.

Hocam aynı işlemci bende de var rx6600 la kullanıyorum işlemci 60 dereceyi geçmiyor yalniz deepcool le520 sıvı soğutma kullanıyorum bence soğutmayı ilk önce bir cozunuz daha sonra test yapınız stok fan cöp
  12. K

AYNI İŞLEMCİLER FARKLI FPSLER

Olsun sen yine kontrol et ekran kartı driverini felan ben kurmuştum bende hazır aldım bios da ram kısmı var ram MHz si yazan senin raminle aynı olsun onu da kontrol et dusukte çalışmasın boşa
  13. K

AYNI İŞLEMCİLER FARKLI FPSLER

5 5600 rx6600 ile bende yaklaşık 3060 ayarında diyebilirim bence orta ayarda normal hariytaya bakarken 750 gördüm yüksek ayarda blom felan kapatınca o tarz şeyleri max550 normal haritaya bakıyorum boşluğa veya gökyüzüne değil 1707833528 Bios dan felan ram frekansinizi duzelttinizmi...
  14. K

Yeni sistem sıcaklık ve 12v değerleri hakkında yardim lazım

Bios dan bakiver fan yavaş mi dönüyor stok fanı da degistirmeni öneririm
  15. K

METİN2 İÇİN EN İYİ İŞLEMCİ?

Anladım o zaman 100k civarı bir bütçe ile çok yüksek sistem alınabilir yani o senin ayiracagin bütçeye bağlı 4 bine de işlemci var 54 bine de :)
  16. K

METİN2 İÇİN EN İYİ İŞLEMCİ?

Hocam anakartin Max ne destekliyorsa onu almalisin
  17. K

1 monitörü 2 monitör yapma

Ekran kartımda 4 tane hdm var 4 ayrı lc gibi çalıştırabilir miyim
  18. K

Bilgisayar temizliği nasıl yapabilirim

H Hocam tavsiyeniz uyguladim ekran kartına ama görüntü gelmiyor şimdi ne yapacağız rx6600 xfx
  19. K

Stok fan ile 12400f kullanıyorum zarar vermişmidir?

Hocam 75 in üstüne de çıkıyorsa en azından bı kule tipine geçiş yapınız sıcak çalışmasın donanımsal parça işte daha güvenli olur
  20. K

Stok fan ile 12400f kullanıyorum zarar vermişmidir?

Yani stok fanla 65 felan 70 baya iyi ben R5 5600 le sıvı soğutma ile 240mm 62 de tutabiliyorum
Top Bottom