Arama sonuçları: *

1. K

10.000 TL LG MONİTÖR ALDIM BOZUK MU ?

aktif çalışan laptop hdmı bağladım monitör aldığımda kendisi otomatik adaptörlü geliyor bağladım monitörler arası hdmı bağladım ama sürekli bağlanmaya çalışıyor bağlantı 0 tekrar tekrar deniyor ama bağlanmıyor bozukmu monitörler ...
  2. K

45.000 TL KASA ALDIM ÇALIŞMIYOR

hocam ekran gelmiyor hiç
  3. K

de monte ekran kartı tek kablosu var zaten power kasa her şey kurulmuş bi kule tipini taktım sonrada ekran kartını taktım anakarta power bağladım
  4. K

gamegaraj 45.000 tl sistemi aldım bu gün geldi gerekli her şeyi kurdum pc çalışıyor ekran gelmiyor display port hdmı vs. her şeyi dedim aktif çalışan başka pc vardı ona taktım gene ekran gelmedi , ram çıkarıp taktım a dan z her şeyi çıkarıp taktım olmadı ne yapıcam ben şimdi
  5. K

YENİ PC ALDIM MONİTÖR AÇILMIYOR

düzelmedi pişman oldum iade edicem böyle aptalca bir şey ilk defa oluyor
  6. K

hazır sistem
  7. K

onuda denedim kanka dp hem hdmı 1730931642 denedim
  8. K

hocam şuanda kafam pek yerinde değil az buçuk pc biliyorum birazdan çekerim şarjım 1 power vs. her şey takılı parçamı bozuk desteklemiyormu güç kaynağı anlamadım 1730931539 hocam takılı ekran gelmiyor
  9. K

Biostar B650MP-E PRO DDR5 6000 AM5 (mATX) anakartım bu
  10. K

kanka atılcak bir şey yokki yeni 0 pc
  11. K

anakarta taktım çalışmıyor
  12. K

taktım
  13. K

bağlı tabi ekran kartına hdmı var monitörün kendi power bağlı 1730930048 kasa çalışıyor ekran yok
  14. K

entering the power saving mode shortly aldığım hata bu
  15. K

LG MONİTÖR VAR https://www.hepsiburada.com/lg-24-ultragear-24gs65f-b-1ms-gtg-180hz-hdmi-display-amd-freesync-g-sync-hdr10-ips-panel-fhd-pivot-gaming-monitor-p-HBCV0000719IIK?magaza=Nethouse aldım bunu kasa yeni aldım ama ekran gelmiyor neden
Top Bottom