Arama sonuçları: *

1. keremast

Kasayı Temizledikten Sonra Bilgisayar Kendi Kendine Yeniden Başlatıyor

ekran kartı girişini silgi ile silin hocam sonra onu taktıktan sonra güç kablosu takılı değil iken güç tuşuna 3-4 kez basın statik elektiriği atsın bios'ta sıfırlayabilirsiniz. pili sökerek
  2. keremast

Kasanın ön tarafından gelen bu kablo nere takılmalı

rgb kablosu herhalde hocam anakartta böyle 3 pinli alt ya da üst kısmında rgb yazan sokete takın hocam
  3. keremast

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

rx 5600 xt ile 4. yılıma gireceğim bu zamana kadar bir sorun yaşamadım dostum. şikayetvar.com'a yazın şikayetinizi olmaması gereken bir sorun. sadece valorantta mı yapıyor bunu başka oyunda yapıyor mu
  4. keremast

1050 ti hala alınır mı?

rtx 4070 yerine tercih edilebilir. black fridayda 25k ya kadar iner gayet iyi fiyat.
  5. keremast

PC başka ağları görüyor evdeki ağı görmüyor?

artık 11 kullanmakta istemiyorum hocam. 10'da destek 1 yıl sonra kesilecek herhalde destek kesildikten sonra kullansak sorun olmaz herhalde. bir de sürücü dediğiniz şey realtek internet sürücüleri değil mi
  6. keremast

w10 da hiç böyle sorunlar yaşamıyordum ya ne drop ne geç açılma ne ağ sorunları temiz 11 kurdum ama geri 10'a dönmeyi düşünüyorum artık
  7. keremast

Arkadaşlar selam bilgisayarı ilk açtığımda interneti görmüyor ve sonra açıldığında ise evdeki modemi görmüyor. onun dışında bütün ağlar gözüküyor. aç kapa yapınca düzeliyor. nasıl düzelir bu?
  8. keremast

Bilgisayarı açınca internete bağlanmaması

wifi ile internete bağlanıyorum pc'yi ilk açtığımda interneti görmüyor, wifi yi aç kapa yapıyorum sonra düzeliyor. bunun sebebi nedir?
  9. keremast

Kendi kendine Pc açılıyor?

Arkadaşlar selam az önce telefonumun şarj kablosu kasaya değdi ve pc açıldı bundan once de odada ışık açtığımda yapıyordu. Prizimde akım koruyucu takılı. Neden yapar sizce?
  10. keremast

İşlemci etrafında biriken termal macun

ellemeyin daha cok zarar bile verebilirsiniz. ben pamuga kolonya dokup siliyorum genellikle. çıkmıyorsada ellemeye gerek yok.
  11. keremast

Fps sayacını açınca oyunda fps artıyor?

yok hocam oyun kasıyor bildigin. yarın termal macun bakımı ve komple bir temizlik yapacam bakalım nasıl olacak
  12. keremast

Fps sayacını açınca oyunda fps artıyor?

Arkadaşlar selam, başlığı tam yazamamış olabilirim ama ets 2 oynarken amd'nin yazılımı üzerinden fps sayacını açınca oyunda fps artışı oluyor kapatıncada 5-10 fps düşüyor. niye olur sizce bu sanki yeni yazılımda olmaya başladı gibi.
  13. keremast

Pc çalışıyor görüntü gelmiyor?

Ama neden boot etmekten çıkardı acaba?
  14. keremast

hocam windows m2 ssdye kurulu. American megatrends diye bir sayfa çıktı karşıma f1e bas dedi sonra biosa girdim m2 nin orada n/a yazıyordu. Ama boot sekmesinde m2 gözüküyor. Sonra m2 den başlat dedim şuan düzeldi windows açıldı. Teşekkürler yine de yardımın için. Ama neden m2 kayboldu onu...
  15. keremast

Hocam sistem açıldı kendiginden biosa girdim m2 gözükmüyor mk sonra kapattım açılıp kapanmaya başladı
  16. keremast

Arkadaşlar selam, sistem özelliklerim açıklamamda yazıyor. Daha dün akşam oyun oynadığım sisteme bugun ekran gelmiyor. Küçük kardeşim bilgisayari açtı o sirada işim vardi güç tuşuna basılı tutarak sistemi kapadım. Sonra açmaya çalıştığımda ise monitore görüntü gelmiyordu. Sistemin fişini çekip...
  17. keremast

RX 7900 GRE AMD YAZILIMI SÜRÜCÜ ZAMAN AŞIMI MEYDANA GELDİĞİNİ TESPİT ETTİ HATASI

hocam oyunların dosyalarını doğruladınız mı? fh5 de boyle hataya rastlamadım ben.
  18. keremast

RX 7900 GRE AMD YAZILIMI SÜRÜCÜ ZAMAN AŞIMI MEYDANA GELDİĞİNİ TESPİT ETTİ HATASI

ah şu amd arayüz marayüzle uğraşmasa da şu sorunları bir halletse. 5600xt ile 3.yılımdayım ne wattman aldım ne sürücü hatası aldım. ama sorun yaşayan çok. çözmüş olmanıza sevindim. iyi oyunlar!
  19. keremast

Çözüldü✓ PC birden donuyor dırrrrr sesi geliyor ve kendi kendine kapanıyor

direkt mavi ekrana atıyor hocam. occt testi yaparken görev yöneticisine bakarım. 1697287151 .
Top Bottom