Arama sonuçları: *

1. K

Ekran kartı alacağım uyumlu mu

işlemci elinizde varsa olabilir ama alıcaksanız 5600x yada 5600 alabilirsiniz 500w psu yeterli olmayabilir 550 w psu daha iyi olur alırsanız 500 ile kullanırsınz ama
  2. K

Ekran kartı alacağım uyumlu mu

uyumlu ama 5600 almak daha mantıklı 1734282978 çok gereksiz bi işlemci olmuş yani
  3. K

PC kendi kendine reset atıyor

GameGaraj'dan yeni bir PC aldım. İnternet kablosunu ve diğer bağlantıları taktım, PC'yi açtım ve Windows'u kurdum. Ancak, PC hem Windows kurulurken hem de kurulum tamamlandıktan sonra 1-3 dakika arasında kendi kendine kapanıyor. Kapanıp açıldığında, sanki PC'yi kapatıp açmışım gibi oluyor...
  4. K

windows 11 key'ler ne işe yarar

peki şunu sormak isityorum şuan kullandığım laptop ta orjinal windows 10 var ve windows 10 olan pc ye 11 ücretsiz kurulabiliyor ben kendi laptopum daki windows 10 u pc ye geçirebilir miyim ?
  5. K

hiç bilgim yok bu konuda Microsoft activation scrips nedir ayrıca bu kod pc ye windows mu kuruyor yoksa windows kurulu bir pc için mi alınıyor 1723994459 windows 11 pro lar 6 k bu kodlar neden ucuz bu kodları alınca gerçek orjinal windows mu kuruluyor ?
  6. K

ben yeni bir bilgisayar aldım ve windows 11 kurucam ptt awm de yada sağlam lisans ta 150 240 tl gibi fiyatlara bunlar var bunlar ne işe yarar hiç windows olmayan olmayan bir pc için bu kodu alsam windows orjinal kurulur mu ?
Top Bottom