Arama sonuçları: *

1. kreuzberk

Çözüldü✓ YENİ İŞLEMCİ 70 DERECELERİ GÖRÜYOR!

83K tuttu toplam kankam
  2. kreuzberk

700-800 arası değişiyor valorantta csyi daha denemedim
  3. kreuzberk

https://app.hb.biz/0bAfQFLHCwmj bu reis
  4. kreuzberk

🫡🫡 1762476165 🫡🫡 1762476186 Teşekkür ederim arkadaşlar, içime su serpildi
  5. kreuzberk

Arkadaşlar Merhaba, uzun zamandır bir cok konu açıyorum. Sonunda hayal ettiğim sisteme kavuştum. Umarım isteyen herkese daha iyisi nasip olur. Size bir sorum olacaktı. Sistemi kurdum her şeyini güncelledim. Daha sonrasında ilk olarak Valorant yükledim ve girdim. Oyun esnasında İşlemcim 70-72...
  6. kreuzberk

M2 SSD 1TB AMA YEREL C 100 GB GÖZÜKÜYOR

Beyler bilgisayarı yeni kurdum 1tb m2 ssd var ama boyle 100 gb gözüküyor neden?
  7. kreuzberk

Çözüldü✓ TEK TEK SİSTEM TOPLAMA ÖNERİSİ

Şuan ki bilgisayarımda rx5500xt nitro kullanıyorum çok memnundum 9070xt ise inanılmaz hoşuma gitti ama hazır sistemlerde çoğu firma 9070xt nitroyu kullanmıyor o yüzden tek tek toplama girişiminde bulunmuştum onu da becerememişim 😅
  8. kreuzberk

Hocam çok teşekkür ederim sizce 5070ti ile mi devam etmeliyim ben biraz AMD ekran kartına kaymıştım
  9. kreuzberk

Çok teşekkür ederim
  10. kreuzberk

Teşekkür ederim hocam 1757592720 Hocam sizin tavsiye edeceğiniz hazır sistem var mıdır 60 70k arası
  11. kreuzberk

Hocam tek tek toplamak mı daha mantıklı hazır sistem bakmak mı? Yani 9070XT istiyorum Sapphirein Nitrosunu var mi bildiğiniz
  12. kreuzberk

nereden hocam 😅 bu konularda biraz cahilim yardımcı olursan sevinirim
  13. kreuzberk

Ya hazır böyle bir sistem varsa sıkıntı yok ama hepsiburada da taksit imkanı olduğu için tercih ediyorum hocam
  14. kreuzberk

-AMD Ryzen 7 5700X3D GHz 96 MB Cache AM4 İşlemci -Corsair Vengeance Rgb 32GB (2x16) 6000MHZ DDR5 CL36 AMD Expo Dual KİT -Kioxia 1 TB m2ssd -Sapphire RX 9070XT Nitro+ -Corsair 3500x Mid Tower Kasa -Thermalright Peerles Assassin 120 Dijital Black Uygun ankart bulamadım önerilerinize açığım ve...
Geri