Arama sonuçları: *

1. L

Oyunlarda GPU ve FPS düşüşü.

:rolleyes:
  2. L

Yeni format attım. Diğer ekran kartını kullanınca bir sorun olmuyor ama, termal macunda bir problem olsa diğer ekran kartında da sıkıntı çıkmaz mı?
  3. L

Merhaba, Yeni nesil i5 işlemcili, MX350 ekran kartlı bir cihaza sahibim. Call of Duty 2 oynarken dahi GPU kullanımı aniden %10'lara vs. düşüyor, üç dört dakika fevkalade donarak oyuna devam ediyorum. Bir kez başlayınca daha da sıklaşıyor bu donmalar. Nasıl giderebilirim bu sorunu, donanımsal...
  4. L

Çözüldü✓ İlginç bir bulanıklık

Resimde gözükmemiş arkadaşlar. Bildiğiniz bulanık yani, photoshop'tan bulanıklık eklenmiş gibi duruyor. 1617220812 Bu arada sadece uygulamaya sağ tıklayıp özelliklerine girince bu sorunu yaşıyorum. Uygulamanın içinde bir problem yok.
  5. L

Şeklinde belirtmeme rağmen neden bu yorumu yaptığınızı anlayamadım. @Kamina Teşekkür ederim, deneyeceğim. @CcCcCc
  6. L

Merhaba, mavi ile işaretlediğim alan çok bulanık gözüküyor(resimde pek gözükmemiş). Harici bir monitör ile denedim, normal laptopun monitörü ile denedim sonuç değişmedi. Üst taraf normal. Çoğu uygulamada bu sorunu yaşamıyorum. Driverler güncel.
Top Bottom