Arama sonuçları: *

1. L

Bir Garip YOUTUBE sorunu

windows key olmadığı için girmemezlik yapabilir mi ?
  2. L

Bir Garip YOUTUBE sorunu

evet microsoftun kendi sitesinden çektim.
  3. L

Bir Garip YOUTUBE sorunu

arkadaşlar ne yapmam gerek.
  4. L

Bir Garip YOUTUBE sorunu

Microsoft edge kullanırken youtube açamıyorum.Donanım arşivi foruma girince garip bir şekilde hiçbir yere tıklayamıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Sisteme yeni windows kurdum.İlginç bir şekilde patronumun laptopunada windows kurduğumda onunkide microsoft edge ile youtube açmıyor.ama google...
  5. L

pc ilk acilis siyah ekran sorunu

Acaba bios güncellemesi mi gerekiyor.
  6. L

bu sistem alınır mı?

Çok pahalı olmuş hocam 20 K yı geçiyor full ekipman sanırsam.hakkı rtx 3050 değil malesef.modartın sistemi alır üstüne 2k monitör alırdım bu paraya.
  7. L

Rtx 3050'li sistem...

11 K eder gibi.dün vatanda 12100f olarak sattılar 9600 TL ye.
  8. L

Bu sistem iş yapar mı ?

Yapmaz parçalar çok alakasız.mercedese Tofaş motoru takmak gibi.dışardan güzel gözükür ama gitmez.
  9. L

Çözüldü✓ gtx 1660 super ile takas yapmalımıyım?

sistemim olmadığı için bilemeyeceğim ama YouTube’a 10100f + gtx 1660 süper valorant yazıp aldığı fpsleri görebilirsin.10-20 fps fark edebilir.3 aşağı 5 yukarı aynı olacaktır.
  10. L

Çözüldü✓ gtx 1660 super ile takas yapmalımıyım?

Tek fanlı model aero.takıntınız yoksa ve çok yüksek oyunlar oynamıyorsanız(yani ekran kartının sıcaklık değerlerini yükseltecek) ve sistemi yenilemek istiyorsanız alınabilir.
  11. L

Yeni bilgisayarım nasıl?

Arkadaşlar siz niye konuyu hortlatıyorsunuz.1 ay geçmiş adam sistemi alalı hayırlı olsun diyorsunuz.bitmiş gitmiş.bırakın mesaj kasmayı.
  12. L

Yalama Olan Anakart Vi̇dasi Nasil Sökülür?

Bir videoda görmüştüm.vidanın içine biraz lehim ısıtıp tornavidayı lehim soğuyana kadar vidanın üzerinde tutuyordu.soğuduktan sonra söküyordu.bunun için bi elektronikçiden yardım almanız gerek.
  13. L

Corsair carbide spec delta

Rgb desteklemiyor bildiğim kadarıyla.kasanın yan camını sökün.arkadaşın dediği gibi kontrolcü kumanda var ordan 4-5 seçenek olması gerek.
Top Bottom