Arama sonuçları: *

1. L

ani fps düşüşü ve drop

tamamdır sağolun
  2. L

ani fps düşüşü ve drop

hangi işlemciyi önerirsiniz peki
  3. L

ani fps düşüşü ve drop

yeni işlemci almamımı kastettiniz ?
  4. L

ani fps düşüşü ve drop

işlemci stres testinde 55 derece ekran kartı 70 derece 1719615357 psu 750w xıgmatek marka
  5. L

ani fps düşüşü ve drop

son 1 hafta içinde bilgisayarda genel olarak fps düşüşü ve drop söz konusu varmıdır bildiğiniz bir çözümü işlemci: ryzen 5 1600 gpu :1060 ti
  6. L

Oyunlarda Bilgisayar çökmesi

Hocam sorun gerçektende wattman hatasıysa pek bir çözümü yok diye biliyorum ama sen yinede bi araştır
  7. L

Oyunlarda Bilgisayar çökmesi

Hocam wattman hatası olabilir ekran kartı dolaylı olarak
  8. L

ekran böyle kalıyor yardım

1682629060 f11 basmayı dene
  9. L

Sistemde Coil Whine Sorunu

Bunu denemeniz lazım işte öncelik olarak sesin nereden çıktığını öğrenin
  10. L

eğer coil whine sorununuz ekran kartı ile ilgili ise fps i kısıtlamak muhtemelen çözecektir
  11. L

Sana önerim oyunlarda fps ini kısıtlaman yönünde olacak bende bu şekilde çözdüm pc hem az ısınıyor hemde sessiz çalışıyor
  12. L

Mavi Ekran Yeni pc topladım ilk açılışta ekranda hata verdi ( input signal out of range ).

Bence çevirici yüzünden Abdullah abide pc aldıktan sonra yapılması gerekenler adlı videosunda piyasadaki çeviricilerin %60 ı bozuk demişti
  13. L

Gençer Gaming DA-C Sistem Sorun Yaşayan Var mı?

Çözüm bulamadım aslında windows 11 yükleyecektim ama klavye bozukmuş bios a giremiyorum klavye alana kadar bekleyecek pc
  14. L

Gençer Gaming DA-C Sistem Sorun Yaşayan Var mı?

Hocam bende windows beklenmedik bir hatayla karşılaştı diyor pc açılmıyor bakalım ne olacak hayırlısı
Top Bottom