Arama sonuçları: *

1. logan53

Bilgisayar seçimden önce mi sonra mi alınır

al gitsin hiçbir şeyin fiyatı inmeyecek buna emin olabilirsin.
  2. logan53

Pc Zaart Diyip Dondu

zaart sesini bi atsana kanka ona göre cevap verelim
  3. logan53

Fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor.

Arkadaşın evinde halledeceğiz hocam . Teşekkürler
  4. logan53

Ram de sorun yok.
  5. logan53

Ryzen 5 5500 gigabyte b450m s2h Şu iki parça uyumlu diye biliyordum. Satin aldim fakat fanlar dönmesine rağmen ekran gelmiyor. Anakarta bios update mi gerekli? Yardımcı olabilir misiniz?
  6. logan53

RTX 3060 darbogaz fps sorunu.

Ekran kartı kullanımı %50 ise kesin fps oyunu oynuyorsunuzdur. Grafik tabanlı oyunlarda o işlemci sizi çok üzmez fakat CS:GO, VALORANT tarzı oyunlarda önemli olan işlemcidir. Önbelleği yüksek olan bi işlemci almanızı öneririm
  7. logan53

PNY'nin Distribütörü Hangi Firma?

Tamam teşekkürler
  8. logan53

PNY'nin Distribütörü Hangi Firma?

Pny marka ekran kartı aldım da bu parçanın garantisini hangi firma sağlıyor? İnternette araştırmama rağmen bulamadım
  9. logan53

Bu sistemi alacağım, fikriniz nedir?

hazır sistemler o şekilde oluyor malesef.
  10. logan53

seni de anlayabiliyorum. Çok uzun süre pc toplamakla uğraşınca da bi süre sonra sıkıyor ve toplayana kadar uzun zaman geçmiş oluyor. Herkes için farklı bir durum. Parası olup bu parça işlerinden pek anlamayan kişi dediğin gibi alsın geçsin.
  11. logan53

pc beğendirmemekle alakası yok dostum. Verdiği parala maksimum performansı alacak bilgisayarı almasını isterim ben. Hiçbir parçayı normal fiyatından aldığımı hatırlamıyorum hep indirime girersem alıyorum bu da benim özelliğim :D
  12. logan53

rx 6500xt + ryzen 5 1600 af kasma sorunu

ekran kartını yeni aldım. Yüklediğimden beri aynı.
  13. logan53

22.5.1 sürümü yüklü. Son sürüm olması lazım
  14. logan53

10400f
  15. logan53

MSI B450M Pro M2-max
  16. logan53

hocam arkadaşlarımda bu oyunu oynuyor aynı ekran kartıyla . Ramleri de 8 fakat herhangi sorun yok. 150-250 fps arası alıyorlar en düşükte 110-120 ye falan düşüyor. Dual ram tabikide fps yükseltir fakat benim sorunum farklı bi sorun
  17. logan53

hocam mantıklı bir yorumunuz varsa yapar mısınız lütfen? Ram ile ne alakası var oyun içinde ekstradan 2-3 gb boş ram kalıyor zaten. Bu oyun 16 gb ram isteyen bir oyun değil
  18. logan53

hocam şu videoda adam da PCI 3.0 kullanıyor ama fps farkı yarı yarıya nerdeyse ;
  19. logan53

selamlar. Apex legends da nedense oyunum 70 fpslere kadar düşüyor ve 70 fpslerde oyun kasmaya başlıyor. İnternetten test videoları izlerken bu oyunda daha kötü işlemcilerle oyuncular daha fazla fps alıyor. Oyunun ayarları da full düşükte. Neden olabilir ? Darboğaz ve ısı sorunu vs. yok hepsini...
Top Bottom