Arama sonuçları: *

1. longinus

Bilgisayarım sadece yan yatarken çalışıyor

Ekran kartı pci express slotunda iken dik durduğunda temassızlık yapıyor olabilir. Kasa dik şekildeyken ekran kartını aşağıdan yukarıya hafifçe ittirerek başlatmayı deneyin
  2. longinus

yeni alınan pc no signal hatası

Rica ederim
  3. longinus

yeni alınan pc no signal hatası

Muhtemelen monitöre takılı kablonun diğer ucu kasadaki anakarta taktınız. Ekran kartı arkasına takılacak. Sorun çözülmez ise Ramlerden biri takılı olsun diğerini çıkarın öyle açın sistem
  4. longinus

Calışıp pc alma işini nasıl yapabilirim

Hocam nasıl bir şehir bilmiyorum ama su al sat duraklarda dicem şehrin kendi adı ve insanları cimri yani dışarıdan su almazlar
  5. longinus

Hangi şehirde yaşıyorsunuz hocam
  6. longinus

İnsaflı esnaf veriyo yine ya. Mesela kuaförde değil ama emlakçıda çalışıyodum. Çay getir götür, dükkan temizle, müşteriyi eve götür evi göster vs. Haftalık 50 TL veriyordu
  7. longinus

Zamanında bende senin yaşındayken kuaförde çırak olarak çalışıyordum. Baya yorucu iş, tüm gün ayaktasın, yerleri temizle, lavaboyu sil, havluları as, getir götür işleri. Maaşıda yoktu, kuru bahşişe taliptim ama 3-5 TL toplaya toplaya günde 30 TL felan kazanıyordum. O zamanın şartlarıyla 1 aylık...
  8. longinus

18 yaşın altındaysan çırak olarak çalışabilirsin. Genelde kuaför, tesisatçı, emlakçı, züccaciye, fırın, bakkal gibi yerler olur ve bunların ilanları olmaz. Bizzat gidip görüşmen gerek.
  9. longinus

Yukseltiyimi yeni pc mi alıyım

400 TL ye alabileceğin en iyi ekran kartını al dene hocam. Piyasayı çok bilmiyorum ama r7 240 geldi aklıma
  10. longinus

Hocam sat yeni sistem topla desem satılacak fiyatıyla sistem toplanmaz. Sana tavsiyem 1 hafta part time biryerlerde çalış 2-3 bin TL ye ikinci el bir sistem bul al
  11. longinus

Hocam size ne söylesem yalan olur emin değilim. İsterseniz önce ekran kartı alıp deneyin. Olmazsa ram alıp deneyin.. en azından ekran kartı daha çabuk satılan bir şey
  12. longinus

Hocam valo ekran kartından çok işlemci ve ram sömürüyor. O yüzden ekran kartının çok bir etkisi olmayacak
  13. longinus

Evet baktım şimdi biraz hocam. Bu sistemin işlemcisi ve ekran kartı gömülü olarak geliyor zaten. Yükseltme için mecbur ram değişecek. O anakart en fazla 8gb bellek alır. Maks MHz 1066 DDR3, 1066 MHz ram bakın ikinci el 2x4 şeklinde 1680559642 Foxconn AHD1S-K Anakart Anakart, PC3-8500/10600...
  14. longinus

Şu an ki işlemcin ve Ramin ne
  15. longinus

Anakartın modeli nedir
  16. longinus

Ne gibi oyunlar mesela ? FPS OLARAK Beklentin nedir
  17. longinus

Hocam o bütçeyle başka bir şey yükseltemezsin ki ? Ekran kartı ikinci el r7 240 bul bi tane koy sisteme. Ama sistemi ne amaçla kullanıyorsun? Eğer amacına uymayacaksa boş yere yükseltme yapmanın anlamı yok 1680558395 Hocam sistemin çok eski. O parçaları satman çok zor olur. Satsan bile eline...
  18. longinus

400 TL bütçeyle r7 240 ekran kartı alırsın ama yeniden sistem toplamak istesen bütçen nedir ?
  19. longinus

bilgisayarıma bi uygulama kurdum rat bulaştı

Arkadaşların önerilerinden sonra siz her ihtimale karşı tüm hesap e mailleri ve şifreleri vs değiştirin ama bunu her ihtimale karşı temiz bir PC den ya da telefondan yapın
  20. longinus

Oyunlarda Chrome Açıkken Fps drop

Windows güç modunu performans moduna alım
Top Bottom